Minek jön Szenteste? Nem a családhoz tartozik! Bátyám a barátnőjével együtt vannak 1 éve. Aztán itt lesz a lány akit nagyon nem kedvelek-. -
Figyelt kérdés
Miért nem tud az ő családjával lenni? Nagyon utálom a lányt, így még nem utáltam senki:S Minek kell a mi családunka belekeveredjen főleg szentestén? Amikor itt van nagynéném uncsik stb...-.- Köszönöm a válaszokat 18L2010. dec. 23. 13:14
11/30 anonim válasza:
Lehet, hogy utálod, de azt az egy napot kibírod, legalább a bátyád kedvéért. Azt írtad, hogy ott lesz nagynénéd is meg az unokatesók is, foglalkozz velük, acsajt meg kerüld el. Viszont ha ő állna szóba veled, légy vele kedves, még ha nehéz is. Állj nyitottan hozzá, és lehet, hogy még megkedveled (ha nem is Szenteste, de esetleg pár hónap múlva).
12/30 A kérdező kommentje:
Hát ha eddig nem kedveltem...:S most sem fog változni... Elrontja az egész Szentesét-.-
2010. dec. 23. 13:27
13/30 anonim válasza:
Ne legyél ilyen,mert még te is kerülhetsz ilyen helyzetbe,neked sem esne jól.
14/30 anonim válasza:
Ezt én nem értem se téged kérdező se a válaszok 80 %!
Mi az hogy a szerelmed (jelen esetben a bátyádé)nem tartozik a családba és nem lehet ott szent este?
Én nem tudnám elképzelni hogy a párom ne legyen velemi ilyenkor!:S:S
15/30 anonim válasza:
18 évesen ilyen gyerekesen és ostobán viselkedni...elsüllyednék-.- egy éve bátyád barátnője,ha már egyszer meghívta valószínüleg szeretné h a család is befogadná. te meg itt rinyálsz,h elcseszi a karácsonyod. nem kéne ilyen tesó...
L/18
16/30 A kérdező kommentje:
Ha tudnád a lány miket csinál.. akkor hidd el te sem kedvelnéd.
2010. dec. 23. 13:31
17/30 A kérdező kommentje:
Családba sem sokan kedvelik,oda nem tudta magát benyalni, csak anyámnak.
2010. dec. 23. 13:32
18/30 anonim válasza:
Már elnézést, de szörnyen gyerekesen viselkedsz. Könyörgöm adj már egy esélyt annak a szegény lánynak! Miért utálod? Nem lehet, hogy csak féltékeny vagy?
19/30 anonim válasza:
majd ha össze házasodnak ne vigye magával a tesod ,mert te nem akarod??hát en biztos akkor nem mennék hozzád,majd jönnél te ha akarnál...
20/30 A kérdező kommentje:
Nem adok esélyt neki 1-szer eljátszotta magát. Nem akarom leírni hogy ő mi a családjával együtt...
2010. dec. 23. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!