Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek jön Szenteste? Nem a...

Minek jön Szenteste? Nem a családhoz tartozik! Bátyám a barátnőjével együtt vannak 1 éve. Aztán itt lesz a lány akit nagyon nem kedvelek-. -

Figyelt kérdés
Miért nem tud az ő családjával lenni? Nagyon utálom a lányt, így még nem utáltam senki:S Minek kell a mi családunka belekeveredjen főleg szentestén? Amikor itt van nagynéném uncsik stb...-.- Köszönöm a válaszokat 18L
2010. dec. 23. 13:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy utálod, de azt az egy napot kibírod, legalább a bátyád kedvéért. Azt írtad, hogy ott lesz nagynénéd is meg az unokatesók is, foglalkozz velük, acsajt meg kerüld el. Viszont ha ő állna szóba veled, légy vele kedves, még ha nehéz is. Állj nyitottan hozzá, és lehet, hogy még megkedveled (ha nem is Szenteste, de esetleg pár hónap múlva).
2010. dec. 23. 13:25
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát ha eddig nem kedveltem...:S most sem fog változni... Elrontja az egész Szentesét-.-
2010. dec. 23. 13:27
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Ne legyél ilyen,mert még te is kerülhetsz ilyen helyzetbe,neked sem esne jól.
2010. dec. 23. 13:27
 14/30 anonim ***** válasza:
79%

Ezt én nem értem se téged kérdező se a válaszok 80 %!

Mi az hogy a szerelmed (jelen esetben a bátyádé)nem tartozik a családba és nem lehet ott szent este?

Én nem tudnám elképzelni hogy a párom ne legyen velemi ilyenkor!:S:S

2010. dec. 23. 13:30
 15/30 anonim ***** válasza:
90%

18 évesen ilyen gyerekesen és ostobán viselkedni...elsüllyednék-.- egy éve bátyád barátnője,ha már egyszer meghívta valószínüleg szeretné h a család is befogadná. te meg itt rinyálsz,h elcseszi a karácsonyod. nem kéne ilyen tesó...

L/18

2010. dec. 23. 13:30
 16/30 A kérdező kommentje:
Ha tudnád a lány miket csinál.. akkor hidd el te sem kedvelnéd.
2010. dec. 23. 13:31
 17/30 A kérdező kommentje:
Családba sem sokan kedvelik,oda nem tudta magát benyalni, csak anyámnak.
2010. dec. 23. 13:32
 18/30 anonim ***** válasza:
90%
Már elnézést, de szörnyen gyerekesen viselkedsz. Könyörgöm adj már egy esélyt annak a szegény lánynak! Miért utálod? Nem lehet, hogy csak féltékeny vagy?
2010. dec. 23. 13:32
 19/30 anonim ***** válasza:
83%
majd ha össze házasodnak ne vigye magával a tesod ,mert te nem akarod??hát en biztos akkor nem mennék hozzád,majd jönnél te ha akarnál...
2010. dec. 23. 13:35
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem adok esélyt neki 1-szer eljátszotta magát. Nem akarom leírni hogy ő mi a családjával együtt...
2010. dec. 23. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!