Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek jön Szenteste? Nem a...

Minek jön Szenteste? Nem a családhoz tartozik! Bátyám a barátnőjével együtt vannak 1 éve. Aztán itt lesz a lány akit nagyon nem kedvelek-. -

Figyelt kérdés
Miért nem tud az ő családjával lenni? Nagyon utálom a lányt, így még nem utáltam senki:S Minek kell a mi családunka belekeveredjen főleg szentestén? Amikor itt van nagynéném uncsik stb...-.- Köszönöm a válaszokat 18L
2010. dec. 23. 13:14
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
És félek hogy eljátszaná a bátyámmal is... :-S
2010. dec. 23. 13:35
 22/30 anonim ***** válasza:
50%
Én megértelek. Én és a férjem nem vagyunk jóban a bátyám barátnőjével, pedig jól indult a kapcsolatunk. Mindegy. Mivel ez a szeretet ünnepe szerintem nincs semmi keresnivalója nálunk és szerencsére ezt ő is így gondolja. Ha bátyám komolyan gondolná vele ( hiába vannak együtt 1 éve, azt mondta nekem, hogy ez nem komoly) akkor lenyelném a békát. De így nem. A lányban is van annyi, hogy nem jön át ilyenkor. Az én férjem viszont ott lesz velünk és a kislányunk is. Na ő már családtag.
2010. dec. 23. 13:42
 23/30 anonim ***** válasza:
78%

Akkor sincs közöd hozzá,hogy a bátyád kit szeret. Nem tudom mit szólnál ha a te barátod utálnák ki a világból. Így magadnak rontod el a karácsonyt,de úgyis a csajra fogod majd...nem tudjuk mért utálod,de nem lényeg.Bátyáddal valószínű jól megvan hamár egy éve tart....és ez a lényeg,nem te.

L/18

2010. dec. 23. 13:42
 24/30 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a nővérem hozza el a pasiját szenteste. Miaz hogy minek jön szenteste? Nálunk a szomszéd bácsi is át szokott jönni egy időre, barátok, mint írtam tesóm pasija...Tudod ezen az ünnepem a "család" nem azt jelenti hogy apa anya gyerek nagynéni. Hanem azok akik közel vannak a családhoz. Én mondjuk a páromat nem vinném el, de ha jönne akkor se lenne semmi gond, mert ő is valaki a "családban". Tavaly pl nővérem egyik barátja töltötte nálunk a szentestét pedig annyira nem is ismerjük.
2010. dec. 23. 13:45
 25/30 A kérdező kommentje:
13:42 válaszló hát igen de a férjed családtag meg van kislányotok is ami azért másabb..:)
2010. dec. 23. 13:46
 26/30 anonim ***** válasza:
11%
a tesód nem lát..:/
2010. dec. 23. 14:05
 27/30 anonim ***** válasza:
83%

Próbáld meg túltenni magad ezen, mert a saját karácsonyodat fogod elrontani, nem az övét. Viselkedj egy kicsit érettebben. Ezt úgy mondom, hogy nagyon utálom a sógornőmet, mégis velünk karácsonyozik minden évben. Bátyám szereti, ő szereti a bátyámat, nekem több közöm nincs a dologhoz. Nekem is rosszul esne ha a lányom apját nem látná szívesen valamelyik családtagom.

26/N

2010. dec. 23. 14:05
 28/30 anonim ***** válasza:
75%

Komolyan milyenek itt egyesek...valakinek a szerelme a szeretet ünnepén,miért ne lehetne ott...mi lassan 3éve járunk a barátommal,és egyáltalán senkibe se merül fel semmi,hogy szentestén is találkozunk. a húga tök természetesnek vette,hogy ott leszek meg ő is meghivja a barátját.Mondjuk ő egy nagyon normális lány is.Nálunk meg tesóm barátja jön,segit feldisziteni a fát.=)

Könyörgök ez a szeretet ünnepe,ilyenkor nem azt kénne nézni,hogy pofátlanság a jelenléte,hanem elfogadni a másikat vagy arra gondolni ha Te nem is a testvéred szereti azt a lányt és fontos neki.Nekem is a volt barátom nővére utált fogalmam sincs miért,mert én TÉNYLEG semmit se csináltam,mindig aranyos voltam vele,csak visszahúzodó és szerény voltam,ő meg az ilyeneket nem birta.Na... mind1 éveken keresztül annyira fájt,hogy igy állt hozzám és annyira jó,hogy a mostani barátom húga ilyen aranyos velem, és tudok vele csajszis beszélgetéseket folytatni, együtt filmezni,társasozni,kajcsizni,bulizni,vásárolni stb. =)

Komolyan semmire se jó utálni egymást,pláne ha minden nap látod.Ne hagyd, hogy a gyülölködés elvegye a kedvedet azon a gyönyörü napon.Inkább próbálj neki még egy esélyt adni,tudom nagy dolog ha megbántott vagy átvert valaki, de még nagyobb dolog lenne felülkerekedni rajta.

Boldog, békés karácsonyt=)

20/L.

2010. dec. 23. 14:38
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy a karácsony nem rólad szól, ez családi ünnep. A bátyádnak pedig ez a lány is a családja, ha tetszik ha nem.
2010. dec. 24. 00:07
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Jóhát, az én sógorom fél éve ismeri a barátnőjét, aki 15 éves... Én a vőlegényemet 4 éve. Külön élünk, ő is a családjával lesz Szenteste, én is az enyémmel. A kedves sógor kis barátnője természetesen ott lesz náluk. A másik, hogy az illető nemrég talált munkát, és az első fizetéséből nem adta vissza nekem, amivel már régóta tartozott, de a kis barátnőnek több tízezerért vett olyan dolgokat, amire nincs is szüksége. Persze az én helyzetem más, mint a tiéd, de teljesen meg tudlak érteni.

Pár napja felkerült egy kérdés, hogy XY-ék nem akarják Szenteste vendégül látni anyósékat, csak szűk családi körben ünnepelni, ezzel akkor mindenki egyet értett. Akkor most egy barátnőnek miért is kell ott lennie? Neki nincs családja? Azért 1 év ahhoz kevés, hogy befurakodjon közétek... sajnállak :(

2010. dec. 24. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!