Hány évesen szültél először? Ha több gyereked van, őket hány évesen szülted?
igaz én még nem szültem, 30 hetes terhes vagyok de nagyon örülök, hogy fiatal anyuka leszek! Tervezett a baba és úgy érzem most vagyok kirobbanó eröben!:) anyám 33 évesen szült engem és két teljesen különbözö generáció vagyunk, nem igazán érzi át a fiatalok problémáit. Számomra az a "vicces" mikor a szülésröl van szó és mondtam neki, hogy viszek a kórházba Tena lady-t a szülés utáni vérzésre. Erre megszólal, hogy az nem jó, nekik vattát adtak anno és csak azt szabad betenni..:D nna szóval ilyen szinten nem halad a korral.
Most vállaljátok mindenképpen ha mindketten szeretnétek! Sok sikert!!:)
22/L
Anyum engem, 28évesen, tesómat 34évesen szülte, Nálam már egy éve férjnél volt, volt házuk, és jó munkahelye is. Mindig is fiatalos volt anyum és a baráti körük is 30-45éves emberkékből áll. Ő most 54éves én meg 26 vagyok, de nagyon jó a kapcsolatunk és igazán halad a korral.
Szeretnék kiteljesedni először a munkámban, a többit majd később!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!