Hány évesen szültél először? Ha több gyereked van, őket hány évesen szülted?
21 éves voltam mikor megszületett a fiam.Eddig csak ö van.nagyon szeretnék még babát:)
Szerintem ne várj 30 éves korig.Nagyon jó fiatal anyukának lenni.Ha megvan a háttér a babához akkor hajrá!
Engem ki szokott akasztani a keletlen jó tanácsok amikkel az ismerősök,rokonok adnak.Párom annyit mond--meghallgatjuk aztán úgyis az lesz amit mi akarunk!:)
Amúgy mennyivel jobb 30 évesen babát szülni mint 20 on évesen?
25/N
A fimat 19 évesen(tervezett gyerek).A lányomat 21 évesen.Most vagyok 26 éves 35hetes kismama.Állítólag lány lesz:)
És az a ti dolgotok hogy mikor szeretnétek babát.Persze kell a megfelelő háttér.
Szia!
27 évesen szültem és még egy babát tervezünk.
Nekem ez volt az "ideális" életkor.
Én nem találom a 20 körüli életkort egyátalán gáznak, van aki már 19 évesen tudja hogy anya akar lenni.
Csak jól gondold át, hogy egy kisbaba nem csak abból áll, hogy "jajjdecuki". Terhesség alatt vizsgálatokra kell járni, és ha magándoki ott szépen kell majd adni manitut.
(mondjuk én ezért is mentem sztk-ba)
Után a pedig az éjszakai szopik, az egész napos "gyerekfelügyelet", esetleges súlyproblémák (amik az esteke többségében a mi női hiúságunkat piszkálják) +anyagi háttér. (ahogy nő egyre több minden kell neki: ruha, pelus, kiságy, babakocsi, hordozó, utána cipőcske, gyerekülés, játékok...)
Nem negatív akarok lenni, hangsúlyozom én nem kötöm időhöz az anyaságot, csak azért leírtam hogy mi várható a terhesség után....Remélem nem veszed "okoskodásnak":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!