Hány évesen szültél először? Ha több gyereked van, őket hány évesen szülted?
Szia! Dehogy veszem! Tesóimnak van már gyereke, elég sokat babáztam 14-15 éves korom óta! :) Volt, hogy én vigyáztam rájuk 1-2 napig mikor még csak 7-8 hónaposak voltak, szóval van hozzá türelmem és imádom a babákat!
Amúgy ilyen dolgokra amiket leírták nem kell sokat költeni, maximum pelus, fürdető, orvos, stb.,mert ruhák, babakocsi ilyen alapdolgok már megvannak a tesóimtól, plusz annyi rokon halmoz el minket ruhával, még csak most tervezzük, de már fél rokonság mossa a babaruhákat, hogy mire jön szép legyen mind:)
10:35 vagyok!Nem én döntöm el,de szerintem ne várjatok tovább.Azt írod nincsennek problémák akkor hajrá:)
Sok boldogságot nektek!
Gratuálok, hogy ma 7 hónapos!:) Lassan kis úrfi lesz:P
Amúgy azért nem vállaltuk be, mert mindenki azt hajtja, hogy megbánnám, fiatal vagyok, éljek, stb. Én éltem 17-től 20ig. 3 év felejthetetlen bulizás és barátnőzés elég is volt!:)
Szia!
21 évesen szültem az elsőt,32 évesen a másodikat,33 évesen a harmadikat.Úgy érzem most ennyi idősen jobb anyának gondolom magam mint tizenévvel ezelött.Mind édestesó csak így alakult,hogy későn lettek a picik,de nagyon jóóóóóó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!