Vidék vagy város?
Figyelt kérdés
Szerintetek hol jobb egy gyereknek felnőni? Én egy faluban nőttem fel, párom nagyvárosi. Látjuk mindkettő előnyeit és hátrányait, mégse jutottunk még dűlőre. Nagyon tetszik a városban, hogy több iskolából választhatunk, több lehetőség van sporrtolásra. Viszont a természet közelsége, nagy kert is vonzó számunkra, illetve az, hogy nyugodt szívvel engedhetjük ki a gyerekeket biciklizni pl. Ti hol éltek, mi alapján döntöttetek, változtatnátok-e?2019. jún. 16. 18:37
21/22 anonim 

válasza:

Én a XX. kerületre nem mondanám, hogy közel van a belvároshoz. Max. azt, hogy jól megközelíthető. De akkor ezzel az erővel a város széle is mondható a belvároshoz közelinek, ha van tömegközlekedése - márpedig van.
22/22 anonim 

válasza:

nem tudom, hogy a kérdező Budapesten keresgél e, de más városokban belváros közelében igenis vannak kertes házak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!