Vidék vagy város?

Város családi házas övezete. Van minden: tömegközlekedés, bolt, iskola, munkahely, ÉS kert, csend, tűrhető közbiztonság, kis forgalom a mellékutcákban.
Egy hátránya van, hogy ez a legdrágább.

#6: kisvárosban élünk, itt jóformán már egy árban vannak a lakások a kertes házakkal nm áron.
a kérdésre pedig a válasz, városon belüli kertes házat keresnék, ahol kicsi a forgalom, mégsincs nagyon messze a belvárostól. persze ha meg tudod fizetni:)
én vidéken nőttem fel, nem költöznék újra vidékre. mindig rohanhattam a buszhoz, ha lekéstem várhattam órákat, vagy hívhattam fel szüleimet, hogy jöjjenek, vagy valakit küldjenek értem... hétvégén ha valahová barátnőkkel akartam menni, akkor a csökkentett járatszám miatt nem lehetett csak úgy, gondtalanul jól érezni magamat, az órát kellett mindig figyelnem, hogy mikor induljak. hétvégén is dolgoztak a szüleim, szóval a hozlak-viszlek sem volt lehetőség mindig.. mást meg ugye nem szivesen kér meg az ember ilyenekre. aztán később már a bulizás alkalmával is nehezedett a helyzet, mert vagy 10-11 között ment busz - ami azért egy bulihoz képest korán van - , vagy fél4kor vonat - ami egy 16-17 éves lánynak nagyon későő (vagy inkább korán.. :D nézőpont kérdése). ami azt illeti, nemhogy csak magam miatt, a majdani gyerekeim miatt sem költöznék vidékre, nem akarom, hogy ezeket nekik is át kelljen élni. mi párommal hétvégén nem dolgozunk, és szivesen jövünk-megyünk a gyerekért, amit akár városon belül is meg lehet/meg kell tenni, de nem tenném ki ezek elé a gyerekeinket majd, ha nem muszáj. ha nincs pénzem városi házra, akkor marad a vidéki, és átéli ezeket a "problémákat" a gyerek is. de ha nem muszáj, ne kelljen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!