Kertvárosban illetve vidéken, falun kell tartani a csótányoktól?
Figyelt kérdés
Nagyvárosokban, lakótelepeken, panelházakban nagy a fertőzöttség, de kertvárosi övezetben (pl. Bp. 17. ker.) vagy falun is előfordulhatnak csótányok a házban?2019. febr. 24. 20:31
2/9 anonim válasza:
Csótányok csak panelban fordulnak elő!
4/9 anonim válasza:
Én vidéki kisvárosban élek, nem nagyon van felénk csótány. Utoljára vagy 20 éve láttam, az akkori munkahelyem öltözőjében.
Nem mondom azt, hogy teljességgel kizárt, de mást se nagyon hallok rá panaszkodni.
5/9 anonim válasza:
Falusi vagyok, felénk nem jellemző. Legalábbis nem panaszkodik rá senki.
6/9 anonim válasza:
Én vidéken lakom egy faluban, de csótányt még élőben nem láttam, csak tv-ben, és interneten. Viszont poloskából egyre több van.
7/9 anonim válasza:
Szia, nálunk csak panelben volt. 12 éve kertesházban élek, sosem volt még
8/9 anonim válasza:
Bárhol lehet ahol nincs megfelelő tisztaság.
9/9 anonim válasza:
Faluhelyen csótány helyett patkány van! :)
Nekünk ez jutott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!