Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Létezik még olyan város...

Létezik még olyan város Magyarországon, Budapesten kívül, ahonnan nem lépett le/tervez lelépni minden fiatal?

Figyelt kérdés

Németországban élek és éppen kirúgtak sajnos, fontolgatom a hazatérést, de vidéken már nem nagyon találok olyan várost ahonnan nem menekülnének a fiatalok.

Létezik még iylen város vidéken?

2019. máj. 1. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Debrecen,szerintem
2019. máj. 1. 08:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Sose érdekeljen más véleménye a hazatérést illetően, mert mindenkinek más a fontos. Én is Németországban élek, de hamarosan hazamegyek mert én pl. Gyűlölöm az itteni bérlakásokat, szomszéd szomszéd hátán. Egy családi ház udvarral nekem mindennél fontosabb, ezért megyek haza. Az már más kérdés h az árát itt pár év alatt össze tudom spórolni.

De! Mindig a saját érdekeit nézd, ne azt h mások mit mondanak vagy csinálnak, mert lehet nekik az tökéletes, neked pedig egyelő a boldogtalansággal.

2019. máj. 1. 08:24
 3/6 anonim válasza:
0%
Ez egy elég fura kérdés, meglátásom szerint aki nem is próbálna megélni magyarországon az nem is fog, könnyű dolog ezzel példálózni, hogy külföldre megy dolgozni, de szerintem ezek nem emberek hanem valami állati eredetű nyálkás kutya hús amit néha kapni lehet a boltban mint tegnap is amikor bementem aztán vettem 2 kilót és cserébe kaptam egy nedves ragacsos ruha nyakörvet mikor én nem is úgy gondoltam
2019. máj. 7. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:

MINDEN fiatal még egyetlen városból sem lépett le.

Persze, van, ahol 50% fölötti a kivándorlók, vagy azt tervezők aránya, ami azért elég szomorú, de attól azért ne félj, hogy egyedül maradsz 40 alatti. ;)

2019. máj. 7. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Miféle kérdés ez?

Természetesen az összes város ilyen.

Sőt, olyan települések is vannak ( nem kizárólag városok ), ahova visszatelepülnek a fiatalok.

2019. máj. 7. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem pl Győr is ilyen város. Fejlődik, sok a munkalehetőség, közel a határ, ez sokaknak vonzó lehet. Nekem több fiatal ismerősöm is van, akik el akartak költözni innen (Baranya megye), egy fejlettebb vidékre, ami nem Budapest. Többet is Győrben kötöttek ki, és szeretnek ott élni.

Párommal már mi is fontolgatjuk a költözést, mert innen viszont tényleg menekülni kell, ez a környék csak lepusztul.

2019. máj. 20. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!