Miért/kire/mire vagy most mérges? Mi miatt vagy ideges?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 20:04
41/86 anonim válasza:
Magamra, amiért hiszek a "barátaimnak", pedig folyton átvágnak. :(
42/86 anonim válasza:
Apósomra és annak az új nőjére!
Mert szaralak mind a kettő!
43/86 anonim válasza:
én ezekre a szaros szúnyogokra...elegem van belőlük.tegnap DARÁZSIRTÓVAL fújtam őket:(:(ablakokat meg be kell csukni h ne tudjanak bejönni és megdöglök a melegbe
44/86 anonim válasza:
Most még mérgesebb vagyok magamra :( Állandóan csak kattog az agyam, elegem van már :(
45/86 anonim válasza:
Én a gyakorikerdesek.hu-ra, hogy mióta rátaáltam mindig itt ülök és csávó vagyok backi. Közben nézem a bronzot is, egyedül is vagyok, majd beszarok a félelemtől, de tudom, hogy nincsenek szörnyek :P tényleg fosok, egy csaj jöhetne és adhatna egy kis erőt. :)
46/86 anonim válasza:
Ja, én még az álláskereső portálokra, mert xar semmi sincs rajtuk ami ér is valamit, csak ilyen buznyák állások, amibe még nekem kéne befektetnem lóvét. Eriggyenek már....
47/86 anonim válasza:
Milyen film az? Hány évesen parázol tőle? Mert én 21 vagyok eléggé félős, de ha durva legalább elvonná a figyelmem.
48/86 anonim válasza:
Ez focimeccs. :D de gyere át hozzám ha jány vagy, és féljünk együtt. :D
49/86 anonim válasza:
Ja, bocs, hülye vagyok ma :D Nem lány vagyok, hanem nő :) Már kezdtem örülni, hogy valami horror és hogy te 30 körüli vagy és mégis parázol tőle, akkor megnéztem volna :D
50/86 anonim válasza:
Én meg férfi,mégsem dicsekszem, és huszonhat éves. Szerintem jó pár lennének. :D Én a paplan alatt imádok félni. És te? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!