Miért/kire/mire vagy most mérges? Mi miatt vagy ideges?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 20:04
1/86 anonim válasza:
Egy évek óta húzódó ügy borított ki tegnap, de még ma is tart a hatása. Mielőbb meg kell oldani, mert rosszul fogok járni...
2/86 anonim válasza:
elfogytak a Balaton SOund jegyek és nem tudunk menni ...
3/86 anonim válasza:
A hülye frontokra, amik megkeserítik a mindennapjaimat, közöttük a mait is.!
4/86 anonim válasza:
Ritka pillanat, de most éppen senkire nem vagyok mérges :)
5/86 anonim válasza:
Mérgelődök a kölcsönadott pénz miatt, mert nem sokára itt a szeptember és jön a tandíj
6/86 anonim válasza:
Az exemre, aki 4hónap után felbukkant, éppen akkor, amikor már túl voltam rajta. Ezzel újra felborította a dolgaimat. :)
Nagybátyámra, aki miatt nem tudunk (szerintem) majd elköltözni....
7/86 anonim válasza:
Saját magamra, hogy nem tartottam be a diétát és éppen most nyomtam be egy adag fagyit. :)
8/86 anonim válasza:
Magamra, hogy nincs munkahelyem még mindig , már egy éve. :(
9/86 anonim válasza:
Magamra,mert nem mentem el dolgozni most nyáron és szerte foszlott, egy álmom, amit sztem majd vmikor,ha nagy leszek tudok, csak megvalósítani:(szét tudnék robbanni:@:'(
15/L
10/86 anonim válasza:
Magamra mert állandóan féltékenykedek és ez megbetegít!:@ Utálok így élni!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!