Miért/kire/mire vagy most mérges? Mi miatt vagy ideges?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 20:04
21/86 anonim válasza:
Most azon idegeskedek,hogy hogyan találkozhatnék a barátommal.
22/86 anonim válasza:
egy férfira vagyok, mert beleszerettem és nem tudok ki szeretni belőle, pedig nagyon szeretnék...................
23/86 anonim válasza:
Magamra, mert mindent elrontok, elodázok.
24/86 anonim válasza:
A szombat miatt.
Hogy mégse jön az, aki miatt megyek.
25/86 anonim válasza:
Köszi ma 20:35 de nem azért vagyok mérges mert nincs meg hanem mert szerintem apósom vette el Miért nem vesz magának hát lopom én a pénzt ?
26/86 anonim válasza:
A sorsra, az életre.
Miért vannak gyógyíthatatlan betegségek?
27/86 anonim válasza:
arra aki kitalálta telefont. nincs egy nyugodt napom
28/86 anonim válasza:
Mérges vagyok magamra, mert két hét után újra rágyújtottam.
Félek, hogy elveszítem a munkahelyem. Mérges vagyok az anyósomra, mert állandóan baszogat. Mérges vagyok most mindenkire, legfőképpen magamra.
29/86 anonim válasza:
A bankokra, mert nagyon megszorongatják a keményen dolgozó embereket. 5. hónapja húzódik egy csupán csak 5 milliós hitel.
30/86 anonim válasza:
Mérges vagyok önmagamra, mert még mindig nem csaptam be a férjem orra előtt az ajtót, pedig bőven lenne rá okom. A legújabb húzásával úgy néz ki, hogy sikerül kirúgatnia magát a munkahelyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!