Van az ilyen kapcsolatoknak jövőjük?
pl:
Nővérem, 25 éves, összejött egy 45 évessel. Elvált, van egy 12 éves gyereke a pasinak.
Egy kapcsolat jövője nem a korkülönbségen múlik.
Az inkább a kérdés, hogy a férfi hajlandó lesz-e majd akár újra megnősülni vagy gyereket akarni... mer a korkülönbség hátulütője az eltérő igények lehetnek. Valószínű egy fiatal nő arról álmodik, hogy elveszik és gyereket szül. A legtöbb elvált gyerekes férfi pedig már mindezen túl van és nem akarja újra a "macerát", legtöbben élvezik a fiatal nőket, a szabadságot...
Nehogy nagy csalódás legyen a vége, ezért érdemes tisztázni, hogy mik a vágyaik, igényeik. Itt is a bizalom nagyon fontos.
Én is mindig az idős pasikra buktam, onnan a tapasztalat... negatív is, pozitív is...
17:54-es: "Lehet, de ritka az a kapcsolat, ami hosszúéletű- ilyen korkülönbséggel és meghatározó tényezőkkel."
Ha elolvagatod az itteni kérdéseket, akkor láthatod, hogy korkülönbség és saját gyerek nélkül sem tart a ölegtöbb kapcsolat 4-5 évnél tovább. Ilyen alapon egyáltalán nem lennének fenntartásaim, de egyébként is ez nem igazán problémás kapcsolat szerintem.
Amikor az én apám összejött a 2. feleségével/nevelőanyámmal,én 11 éves voltam,hugom 7,a "nevelőanyu" 25,apu 40.6 éve házasok,jól megvannak,van egy féltesóm,egy kisöcsém,akinél most is csak azért teszem a tesó elé a "fél-" jelzőt mert tkp így van,de nekem olyan mintha édes öcsém lenne.Anyám mellett apám be volt gyepesedve,nem volt túl sok életkedve,de a 2. felesége mellett kivirult,hozzáfiatalodott,megváltozott az öltözködése(tudom,lényegtelen,de jobban néz ki,azért fontos:D).Szóval jót tett neki.A nevelőanyu is boldog vele,szereti apámat,velem kicsit anyás,kicsit barátnős,a kettőnek a keveréke,de jól megvagyunk.Szerintem működik:)Nem a korkülönbségen múlik,ha a felek szeretik egymást:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!