Ti hány évesen mentetek bulikba egyedül?
16 éves lány vagyok. Szerintetek érdemes így egyedül bulizni menni?
Budapesten lakom, és csak annyi,hogy a belvárosba mennék max 2-ig, és nem innék, mivel nem szeretem a piát. Csak a tánc és a hangulat miatt.Szüleim is megengednék,csak akkor is egyedül este..
Valami ellenvetés,hogy miért nem kéne?
Soha, mindig barátokkal voltam. Biztonságosabb és jobban is érzem magam.
Van olyan barátnőm aki képes volt és most is az egyedül nekivágni az éjszakának, de ő nagyon talpraesett és már a sorban állás közben talál magának új haverokat.
Egyedül magamtól se mentem volna sehova akkoriban, mert az ilyen helyek nem magányos, introvertált személyeknek szólnak. Oké, egy-két sörre meg rövidre leül az ember ha olyan a zene, de másabb ha barátnőkkel, haverral megy az ember.
Én mehettem 16 évesen is pl felnőtt diszkóba bevittek unokabátyámék, én suli mellett dolgoztam, táskát leraktam otthon, és irány építkezésen segíteni, vagy épp ami volt elérhető közelségben, összeszedtem annyit hogy szórakozásra is jutott, meg magamra is, így kérni sosem kellett belépőre.
Egy nőt ha betalál valami rámenős fazon, igen nehéz levakarni, és sokszor előfordul hogy még a srác lesz felháborodva. Ezzel számolni kell, ha nincs olyan barátnő akivel együtt jöttök-mentek. Ebből a szempontból veszélyes, és kockázatos, de amúgy vállalható az egész.
16 évesen be se engednek a szórakozóhelyekre, ott kezdődik a dolog.
Hajnali 2ig meg nem engednélek el a szülők helyében, 16 évesen szerintem ez sok.
Amúgy sosem jutott eszembe, hogy egyedül menjek bulizni... barátokkal igen, de egyedül minek? Egyébként ilyen formán 18-19 évesen kezdtük, egyetem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!