Ti mentetek már egyedül szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
2019. márc. 1. 17:25
1/9 anonim válasza:
Nem, de társasággal se. Inkább egy színház.
2/9 anonim válasza:
6 napos fesztiválon voltam teljesen egyedül és élveztem. Szórakozóhelyre is leesnék egyedül, ha az én stílusom lenne, de én inkább egy jóféle, színvonalas kocsmába ülök be.
3/9 anonim válasza:
En egy fesztivalon elvesztettem a tarsasagot akikkel mentem kb egy ora utan. Fel ora alatt talaltam uj tarsasagot es elvoltam “egyedul” reggelig. Ha ott alsz egy buliba egyedul ugyis mindenki azt fogja gondolni na a haverja/baratnoje mar ossze is szedett valakit. Senkinek nem az fog eszebe jutni, hogy na ez a fiu/lany egyedul jott.
Csak vigyazz magadra egyedul oda/hazamenet. En peldaul nem innek alkoholt mert igy nincs aki vigyazzon rad. Amugy erezd jol magad.
4/9 anonim válasza:
Sokszor koncertekre. Haza már nem egyedül mentem 😁
5/9 anonim válasza:
nem, mac kocsmába....az sem sűlt el jól soha.
6/9 anonim válasza:
Szigetre jártam egyedül, de ott végül mindig úgy alakult, hogy sosem voltam egyedül... ;P
7/9 anonim válasza:
Persze. Aztán úgyis összefutok ismerőssel vagy ha nem szerzek újakat :)
8/9 anonim válasza:
17-20 éves korom között ha lemondták a bulit, néha elmentem egyedül diszkóba, koncertre, de elég vacak volt így. Volt azért amikor sikerült ismerkedni normálisabb emberekkel, de abbahagytam, hogy egyedül menjek. Lányként nem olyan jó egyedül menni.
9/9 anonim válasza:
Rockkoncert, mozi és színház, ezekre igen. Bár ezekre is csak kényszerből, mert a társaságom utolsó pillanatban lemondta, nekem meg ennek ellenére, nem volt szívem kihagyni.
Simán kocsmázni, iszogatni már nem nagyon mennék egyedül, nekem annak úgy nincs sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!