Szerintetek baj van a lányommal?
Előre bocsátanám hogy kényes téma lesz kifejtve, de ha lehet ne ragadjunk le a részletekrél és a "mi közöd hozzànál", hanem a teljes helyzetről irjatok minél épìtőbb véleményeket.
A lányom 34 lesz idén. Nem költözött el a családi házból. Alapvetően jó az anyagi helyzetünk, a lányom elég jól keres, de eddig még nem akart elköltözni,azt mondja praktikusabb így. Látszólag nem igazán vágyik az önálló életre. A férfiakkal is ilyen semmilyen a viszonya, mondhatni nem nagyon érdeklik,nem látni jelét hogy komoly kapcsolatra vágyna. Pár hónapja unokaöcsém egyik barátjával mintha elkezdődött volna alakulni köztük valami, sokat beszélgettek, interneten tartották a kapcsolatot,de azt mondja nincs köztük semmi. A hétvégén volt egy családi összejövetel. Véletlenül (tényleg) észrevettem hogy ezzel a fiúval elbújtak a kertben. A lényeg, hogy később hallottam a beszélhetésüket,nagyvonalakban a fiú rátért volna a "lényegre", a lányom tiltakozott. Ez az ami aggaszt és ez szolgáltatta a kérdést is. Olyanokat mondott,hogy, "nem lehet", "nem megy", "nem tudom" "nem érted hogy nem vagyok rá kèpes?"... Ez nyílván nagyon nem normális...Persze tudom hogy le kéne ülnöm vele beszélni, és meg is fogom majd tenni, de mivel eddig sem mondott nekem semmit arról hogy miféle gondjai vannak, valószínűleg akkor sem fog sok mindent ha konkrétan ràkérdezek, ìgy pedig nem tudom hogy hogyan, mit segìtsek neki vagy hogy egyáltalán mi lehet a baja.

Mamahotel ♥
Én is a mamahotelben laktam 28-29 éves koromig. Mindaddig, amíg nem alakult ki egy olyan kapcsolatom, akivel össze akartam költözni és komolyra venni a figurát.

Szerintem sem természetes ez az egész. Egy idő után vágyik az ember a függetlenségre, a lányodnál ez kimaradt. Azt gondolnám, hogy legalább aspergeres.
Egyébként gyerekkoromban volt egy szomszédunk, aki az anyjával élt 40 évesen is, róla mindenki csak azt gondolta, hogy meleg, de nem akar előállni vele. Az anyja halála előtt nem sokkal elvett egy nőt, gyerekük is lett, de mivel állandóan veszekszenek, már alig jár haza a pasas.

Egészséges 34 éves nő nem akarz anyjával egy háztartásban élni, és az sincs rendben, hogy sosem volt olyan páárkapcsolata, akit bemutatott volna.
Mivel otthon él, az anyja biztosan tudja, mikor mászkál el, gondolom ebből is kevés van.
Férfiaknál gyakrabban előfordul, de a nőknél nem, nálunk a mamahotel a gyerekvállalás miatt nem játszik ennyi idősen..
Az a 34 éves ember, aki nem élt még külön soha, nem mutatott be senkit a szüleinek, az bizony beteg. Lelkileg/mentálisan.
Egyébként igen, egy sima betegség is játszhatna, de azt írták, hogy "nem képes rá", nem sima betegségre utal, hanem valami elemi dolog hiányára..
Bár, ha többször olvasom az is lehet, hogy a kertben akarta megfektetni a pasi és erkölcsileg nem megy neki, nem képes ilyesmire a csaj.
Ki tudja.

"nem a kertben volt, hanem a szobájában, csak én hallottam"
Az is lehet, hogy pont azért mondta, amit mondott, mert tudta, hogy hallótávolságban lehetsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!