Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj van a lányommal?

Szerintetek baj van a lányommal?

Figyelt kérdés

Előre bocsátanám hogy kényes téma lesz kifejtve, de ha lehet ne ragadjunk le a részletekrél és a "mi közöd hozzànál", hanem a teljes helyzetről irjatok minél épìtőbb véleményeket.

A lányom 34 lesz idén. Nem költözött el a családi házból. Alapvetően jó az anyagi helyzetünk, a lányom elég jól keres, de eddig még nem akart elköltözni,azt mondja praktikusabb így. Látszólag nem igazán vágyik az önálló életre. A férfiakkal is ilyen semmilyen a viszonya, mondhatni nem nagyon érdeklik,nem látni jelét hogy komoly kapcsolatra vágyna. Pár hónapja unokaöcsém egyik barátjával mintha elkezdődött volna alakulni köztük valami, sokat beszélgettek, interneten tartották a kapcsolatot,de azt mondja nincs köztük semmi. A hétvégén volt egy családi összejövetel. Véletlenül (tényleg) észrevettem hogy ezzel a fiúval elbújtak a kertben. A lényeg, hogy később hallottam a beszélhetésüket,nagyvonalakban a fiú rátért volna a "lényegre", a lányom tiltakozott. Ez az ami aggaszt és ez szolgáltatta a kérdést is. Olyanokat mondott,hogy, "nem lehet", "nem megy", "nem tudom" "nem érted hogy nem vagyok rá kèpes?"... Ez nyílván nagyon nem normális...Persze tudom hogy le kéne ülnöm vele beszélni, és meg is fogom majd tenni, de mivel eddig sem mondott nekem semmit arról hogy miféle gondjai vannak, valószínűleg akkor sem fog sok mindent ha konkrétan ràkérdezek, ìgy pedig nem tudom hogy hogyan, mit segìtsek neki vagy hogy egyáltalán mi lehet a baja.

2019. jún. 4. 20:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
33%
Az első amit jó volt olvasni,hogy leülsz,@és megbeszéled vele ami nyomaszt téged.A többi főzött rizsa amit el akartál itt hinteni.csakhogy te szoptad be.
2019. jún. 4. 22:20
 22/35 anonim ***** válasza:
81%
77% Én is gondoltam a kamura, csak nekem is van ilyen felállás a környezetemben. Mondjuk az tény, hogy az az anyuka szerintem soha nem tenne fel így itt kérdést.
2019. jún. 4. 22:29
 23/35 anonim ***** válasza:
61%

Ez nehéz téma, értem az aggodalmad.

Lehet szervi oka. Közel áll hozzád? Mert akkor már rég elmondta volna. Most már felnőtt, el tud menni orvoshoz, ha zavarja a problémája és megoldást keresne rá.

Simán lehet, hogy ettől a pasitól nem akart semmit. Ha akar és gátja van a dolognak különböző okok miatt, majd megoldja.

A mamahotel divat mostananában. De nem tartom egészségesnek, bár nem ez volt a kérdés.

2019. jún. 4. 22:31
 24/35 anonim ***** válasza:
76%

Nem a lányoddal van baj hanem veled. Aki a 34 éves lánya szexuális életéért aggodik,az túlféltő anya.

Az esetleg nem.jutott eszedbe,hogy pont meg volt neki,és ūgy nem.akarta? Ez is benne lehet a pakliban. Ja nem,mert még a betétet vagy a tampont is te veszed.

2019. jún. 4. 22:35
 25/35 anonim ***** válasza:
91%
Ne aggódj, Én is ilyen vagyok. Mondjuk nekem a családi hátterem is sz@r volt. Iskolás koromig éltem egyszülős, patchwork majd ismét egyszülős családban és ötször költöztünk. Ennek ellenére jól tanultam az iskolában, de nehezen barátkoztam. A középiskola nagyon nehéz volt a számomra. Nem a jegyek miatt, hanem azért mert néhány tanulótársam kikezdett a családi hátterem miatt, meg egyszülős családban nyilván anyagilag sem kaptam meg azt, amit a legtöbb tizenéves. Annak ellenére, hogy két egyetemi diplomám és felsőfokú nyelvvizsgám van, sokáig többször voltam munkanélküli, mint munkában. A férfiak engem sem érdekelnek. Nem is csoda. A nemzőm elhagyott, s a mostohaapám sem viszonyult úgy hozzám, mintha a sajátja lettem volna. Onnan tudom, hogy volt saját gyereke. Anyám azonban olyan se kint se bent kapcsolatban élt vele. Hol együtt voltak, hol külön. Ez meglátszott a viselkedésemen. Volt úgy, kérdeztek valamit, és nem szólaltam meg vagy ha megharagudtam valakire, nem szóltam hozzá. Én nem jártam pszichológushoz, de rengeteg könyvet olvastam, ami elterelte a problémáimról a figyelmet. Vannak azonban olyan napok, amikor elkap a szomorúság. Némely film vagy írásmű hihetetlen érzelmi hullámokat tud belőlem kihozni, de némely ember is.
2019. jún. 4. 22:40
 26/35 anonim ***** válasza:
78%
Az tényleg tök fura, hogy valaki nem akarja egy családi összejövetel alatt megdugatni magát egy alig ismert családi baráttal, miközben a tulajdon édesanyja az ajtóra tapasztott füllel maszturbál... 🤷‍♀️
2019. jún. 4. 23:22
 27/35 anonim ***** válasza:
89%
Én ismerek 2 negyven éves szüzet! Soha férfi nem ért hozzájuk. És minkettő az anyjával él. Tök jól elvannak.
2019. jún. 4. 23:32
 28/35 anonim ***** válasza:
81%

1. Neki tök másra van igénye, mint az átlagembernek és te ezt nem tudod elfogadni.

2. Azért ha jól keres és még most is veletek lakik, akkor csak kibaxott kényelmes, ilyen egyszerű.

2019. jún. 5. 00:11
 29/35 anonim ***** válasza:
60%
Na azert ha kamu, ha nem, ne allitsuk mar be ugy a dolgot, h ez lenne a normalis, ahogy a lany el! Amit meg a 19es osszefantazialt, az nem semmi :D
2019. jún. 5. 00:14
 30/35 anonim ***** válasza:
80%

Két különálló témát hoztál össze szerintem.

A testi bajra más is utal, vagy csak ez az eset keltette fel benned a gyanút?

Az elköltözés ügye az teljesen azon múlik, hogy otthon hogyan álltok ehhez a kérdéshez. Hidd el, akinek a szülei ösztönzik az önállósodást, annak nincsen maradása. De ha van is, és megegyeznek abban, hogy marad, akkor meg tudják az okot. Te vagy a szülő, nem te vagy, akinek nézni kell, mint hal a szatyorban, te kéne légy a téma kezdeményezője.

2019. jún. 5. 00:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!