Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj van a lányommal?

Szerintetek baj van a lányommal?

Figyelt kérdés

Előre bocsátanám hogy kényes téma lesz kifejtve, de ha lehet ne ragadjunk le a részletekrél és a "mi közöd hozzànál", hanem a teljes helyzetről irjatok minél épìtőbb véleményeket.

A lányom 34 lesz idén. Nem költözött el a családi házból. Alapvetően jó az anyagi helyzetünk, a lányom elég jól keres, de eddig még nem akart elköltözni,azt mondja praktikusabb így. Látszólag nem igazán vágyik az önálló életre. A férfiakkal is ilyen semmilyen a viszonya, mondhatni nem nagyon érdeklik,nem látni jelét hogy komoly kapcsolatra vágyna. Pár hónapja unokaöcsém egyik barátjával mintha elkezdődött volna alakulni köztük valami, sokat beszélgettek, interneten tartották a kapcsolatot,de azt mondja nincs köztük semmi. A hétvégén volt egy családi összejövetel. Véletlenül (tényleg) észrevettem hogy ezzel a fiúval elbújtak a kertben. A lényeg, hogy később hallottam a beszélhetésüket,nagyvonalakban a fiú rátért volna a "lényegre", a lányom tiltakozott. Ez az ami aggaszt és ez szolgáltatta a kérdést is. Olyanokat mondott,hogy, "nem lehet", "nem megy", "nem tudom" "nem érted hogy nem vagyok rá kèpes?"... Ez nyílván nagyon nem normális...Persze tudom hogy le kéne ülnöm vele beszélni, és meg is fogom majd tenni, de mivel eddig sem mondott nekem semmit arról hogy miféle gondjai vannak, valószínűleg akkor sem fog sok mindent ha konkrétan ràkérdezek, ìgy pedig nem tudom hogy hogyan, mit segìtsek neki vagy hogy egyáltalán mi lehet a baja.

2019. jún. 4. 20:40
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Nem így gondolom és kértem hogy ne ragadjunk le a részleteknél.
2019. jún. 4. 20:44
 2/35 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehet, hogy aszexualis?
2019. jún. 4. 20:45
 3/35 anonim ***** válasza:
27%
Én a csomagolásban segítenék neki, és a lakáskeresésben. Egy óriáscsecsemő, akinek éppen már nagyon is ideje van kirepülni a fészekből, és nem a te gondjaidat kellene szaporítania. A magánélete nem a te dolgod már, meglett felnőtt nő. Egyszerűen erőt kell venned az anyai ösztönökön, és útjára küldeni!
2019. jún. 4. 20:48
 4/35 anonim ***** válasza:
81%

Aszexuális, persze, tök jók ezek a címkék... Csak épp semmire se jók.

Nem lehet, hogy felnőtt nő, aki majd szépen eldönti, hogy ezzel a pasival akar-e többet is annál, ami jelenleg van, vagy majd valaki mással? Nehogymár az anyja, vagy idegenek mondják meg neki! Az, hogy "nem megy", hogy "nem vagyok rá képes" simán jelentheti azt, hogy "veled nem, mert nem vagy elég jó nekem, csak szórakozom veled, de nem akarok semmi többet tőled, mert azt remélem, hogy majd jön más"!

2019. jún. 4. 20:49
 5/35 anonim ***** válasza:
44%

"a lányom elég jól keres, de eddig még nem akart elköltözni,azt mondja praktikusabb így. Látszólag nem igazán vágyik az önálló életre."

Hát ahol ingyen lakik , mosva van rá, onnan persze hogy nem akar elmenni, meg kényelmes. Ne haragudj de elég nagy balek vagy, hogy megtűröd. Ha nem panaszkodnál róla, akkor nem lenne gond, de így,...

2019. jún. 4. 20:50
 6/35 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem igen, baj van vele. Valamiért ódzkodik a párkapcsolattól. Csak ő tudja elmondani, mi ennek az oka. Kérdés, hogy akar-e ezen változtatni, mert ha nem, akkor úgyse tudsz vele mit tenni.
2019. jún. 4. 20:51
 7/35 lali24 ***** válasza:
51%

igen, baj van.

vagy pszichés, vagy szervi problémája van, mindkettő szakember segítségével megoldható.

és az is lehet, hogy a lányod leszbikus, de ezt még saját magának sem meri bevallani, ebben az esetben is ajánlanám a pszichológust.

2019. jún. 4. 20:53
 8/35 A kérdező kommentje:
Igazad van bizonyos dolgokban kedves 5-ös válaszoló, más kontexusban én sem tartanám annyira furcsának pusztán ezeket a kifejezéseket(bár vannak ezeknél sokkal jobb kifogások), de ezért adtam meg hàttérinformációkat is. A teljes képet nézve szerintem elég furcsa. Amit előtte láttam abból nem úgy tűnt mintha nem menne neki, de mégsem ment. És olyan kétségbeeseten őszinte volt a hangja, amikor ezeket mondta.Mint aki nem akarja is meg nem is.Nekem úgy érződőtt hogy tényleg visszatartja valami.
2019. jún. 4. 20:56
 9/35 A kérdező kommentje:
*illetve már 3-as válaszoló.
2019. jún. 4. 20:56
 10/35 anonim ***** válasza:
28%
Most azért pontozol le mindenkit, mert nem adtak neked tetsző választ? Akkor minek teszed fel a kérdést??
2019. jún. 4. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!