Nagyot csalódtam a -barátaimban-. Vagy csak eltúlzom?
pesten lakom
úúúgy aludnék délig:D vagy akár 9ig.. de a fiam makacs, fél6kor kel:S
küldök privátot
Sok boldog Születésnapot!! puszi
17/L
Sok-sok boldog születésnapot! Nagyon szomorú lehet, hogy egyedül töltötted :S De vigasztaljon a remény, hogy a jövőben jobb lesz! (a másik lehetőségre ne is gondolj)
u.i: Azért mondd meg a barátaidnak, hogy mennyire rosszul esett, legyen csak lelkiismeretfurdalásuk
20/f
Én is boldog szülinapot kívánok így ismeretlenül is:)
és tényleg ne kenődj el! ott van a pici fiad, ő a legszebb ajándékod, amit csak kaphattál:))
24 L
Először is boldog születésnapot! Másodszor, a meglepi buli szerintem is benne van a pakliban. Harmadszor pedig, ha még sincs buli, akkor dögöljenek meg. Én napi 14-16 órát melózok heti hatszor, ráadásul állandóan ingázom az óhaza és Németország között, de a barátaim szülinapjára mindig tudok időt szorítani...
Még egyszer boldog szülinapot, és menj be a gyerekszobába, mert ott van a te igazi ajándékod, csak kicsit korán kaptad meg... :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!