Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyot csalódtam a -barátaimba...

Nagyot csalódtam a -barátaimban-. Vagy csak eltúlzom?

Figyelt kérdés
nincs túl sok barátom. a gyerekem apjával nagyon baráti a viszonyunk, hetente több alkalommal feljár, dvdzni, beszélgetni, azt mondja csak én vagyok aki mindig mellette áll... van még 2 barátunk, tesók,és az egyikük baártnője. mondtam nekik, h a szülinapomat velük ünnepelném, nagyon ritkán kapcsolódok ki, nagyon vártam. hetekkel előre egyeztettünk, h csütörtökön van, ráérnek-e, vagy másnap ünnepeljük, mind mondták h igen a csütörtök ok. még a héten is ezt mondták. ma az egyik srác mondta h egyik kollégája kérte h menjen be helyette, és vállalta. erre a többiek is visszamondták. bevásároltam vacsihoz, sütihez, koccintáshoz, és -ünnepelhetek- egyedül a kicsivel. úgy érzem, h nem a barátaim, és nagyon csalódott vagyok. soha sehova nem tudok elmenni, nagyon szar heteken vagyok túl, ezt az estét vártam kb 2hónapja. nem vígasztal, hogy majd máskor, mert tavalyi szülinapom kórházban töltöttem. mindannyiuknak most volt a szülinapjuk júniusban, én rendesen felköszöntöttem őket, tortát csináltam. ők utána persze bulizni mentek, én maradtam a kicsivel. de azt akartam h ez most rólam szóljon. önző vagyok, hogy leszúrtam őket? barátok az ilyenek?
2010. júl. 8. 00:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

van egy ötletem...majd én szervezek neked bulit..itt és most:)

nagyon boldog szülinapot...mit szeretnél? milyen tortát szeretsz?:P beszélgessünk..én itt vagyok..és beszélgethetünk,ne uncsizz a gép előtt..kisgyermeked mit csinál?alszik? kisfiú egyébként vagy kislány?hogy hívják?mennyi idős?:)

nincs barátod?

2010. júl. 8. 00:33
 12/41 A kérdező kommentje:

feketeerdő tortára bukok:D

kisfiam alszik, szegény eléggé el van kenődve, Istvánnak hívják, 1,5 éves.

barátom nincs, mert exemmel nem engedtük még el egymást, se együtt nem jó se külön.

2010. júl. 8. 00:40
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon boldog szülinapot kívánok! Ma úgyis jó idő lesz, délután fogd a picurkádat, menjetek el sétálni, vegyél Magadnak egy jó kis fagyit, és jusson eszedbe, hogy már így ismeretlenül is mennyi ember kíván Neked csupa jót és szépet. Mindjárt egy picit jobb kedved lesz.

Minden jót Neked!

2010. júl. 8. 00:46
 14/41 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. júl. 8. 00:46
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Sok Boldog Szülinapot!!! :) És fel a fejjel! Még benne van a pakliban a buli... Tudod, a remény hal meg utoljára. :) Bár emlékszem, a 16. szülinapomat én is egyedül töltöttem, mert mindenkinek jobb dolga akadt nálam. Az eléggé rosszul esett... De reméljük, hogy veled nem ez fog történni. :) Boldog szülit mégegyszer! :)
2010. júl. 8. 00:47
 16/41 A kérdező kommentje:
kéne törvény h senki ne tölthesse egyedül a szülinapot/karácsonyt :D
2010. júl. 8. 00:48
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne,ha lenne vmi törvény erre igen:D:D
2010. júl. 8. 00:50
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
és arra is törvény kéne,hogy muszáj kell h szeressék egymást az emberek XD:D és h ne utálkozzanak mindig egymáson..és h ne okozzon senki a másiknak csalódást:)
2010. júl. 8. 00:50
 19/41 A kérdező kommentje:
reformálunk:D
2010. júl. 8. 00:51
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

én vagyok aki kérdezte a kisfiad nevét:) meg az első oldalon a második is én vagyok.

szóval,szerintem is menj el fagyizni a fiaddal. de már látod mennyi barátod van? akik lemondták azt hogy veled legyenek nem barátok:S van iwiwed?:)

én egy 14 éves lány vagyok:)és nagyon unatkozom...át vagyok kicsit állva,éjjel fent vagyok ,és déig alszom:S de holnap edzést csinálok és 9kor kelek kivételesen..hol laksz?

én fejér megyében,székesfehérvár mellet:)

2010. júl. 8. 00:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!