Nagyot csalódtam a -barátaimban-. Vagy csak eltúlzom?
van egy ötletem...majd én szervezek neked bulit..itt és most:)
nagyon boldog szülinapot...mit szeretnél? milyen tortát szeretsz?:P beszélgessünk..én itt vagyok..és beszélgethetünk,ne uncsizz a gép előtt..kisgyermeked mit csinál?alszik? kisfiú egyébként vagy kislány?hogy hívják?mennyi idős?:)
nincs barátod?
feketeerdő tortára bukok:D
kisfiam alszik, szegény eléggé el van kenődve, Istvánnak hívják, 1,5 éves.
barátom nincs, mert exemmel nem engedtük még el egymást, se együtt nem jó se külön.
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok! Ma úgyis jó idő lesz, délután fogd a picurkádat, menjetek el sétálni, vegyél Magadnak egy jó kis fagyit, és jusson eszedbe, hogy már így ismeretlenül is mennyi ember kíván Neked csupa jót és szépet. Mindjárt egy picit jobb kedved lesz.
Minden jót Neked!
én vagyok aki kérdezte a kisfiad nevét:) meg az első oldalon a második is én vagyok.
szóval,szerintem is menj el fagyizni a fiaddal. de már látod mennyi barátod van? akik lemondták azt hogy veled legyenek nem barátok:S van iwiwed?:)
én egy 14 éves lány vagyok:)és nagyon unatkozom...át vagyok kicsit állva,éjjel fent vagyok ,és déig alszom:S de holnap edzést csinálok és 9kor kelek kivételesen..hol laksz?
én fejér megyében,székesfehérvár mellet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!