Nekem van 1 lány ikertestvérem, Anna és Mária vagyunk. Ha egy gyerek lett volna Annamária lett volna. Mondjuk a Mária (tesóm neve) Magyarországon öregesnek számít eléggé, de szerintem ha külföldön fogtok élni, tökéletes. Marcsinak becézve Magyarországon is elmegy.
2010. júl. 7. 22:24
24/31 anonim válasza:
Anna-Janka ez a nevünk ikrek unokahugaimnak
volt régen egy ikrek barátnőm nekik az : Hanna-Lilla
2010. júl. 7. 22:26
25/31 anonim válasza:
Ja és Anna és Mária eredetben is illenek egymáshoz, mindkettő Bibliai név, egyik Jézus anyja volt, a másik a nagyanyja (Szt. Anna). És még az is jó ezekben a nevekben, hogy a világ bármely országában könnyen megértik és kimondják. Van egy Szabolcs nevű ismerősöm, ne tudd meg mit szenvedett külföldön a nevével :D
2010. júl. 7. 22:27
26/31 anonim válasza:
Nem egészen a kérdésre válaszolok, de ikreknek - különösen, ha egypetéjüek, NE adj hasonlo hangzású nevet. Nekik eleve nehéz, hogy mindenki összetéveszti öket, ha még a nevük is hasonló, akkor még több gondjuk lesz vele. Ezenkivül nektek is rosszabb, (könnyebben eltévesztitek), ha hasonlóak a nevek.
A Szilvia (Sylvia)- Krisztina (Christina) egyébként szerintem szép nevek és nem is túl egyforma hangzásúak, föként ha Szilvi és Kriszta változatban szólitjátok öket.
2010. júl. 7. 22:47
27/31 anonim válasza:
Anett-Ivett
2010. júl. 7. 22:49
28/31 anonim válasza:
22:47-essel teljesen egyetértek.Nagyon aranyosak a rímelő nevek,de egy átok lesz a két kislánynak.Így is nehéz,mert az emberek hajlamosak összemosni őket,hogy ők az ikrek,nem pedig külön-külön venni a személyíségüket.Ha csak tehetitek soha ne legyenek egyformán öltöztetve és mindig legyenek egyedi cuccaik,legyen az játék vagy ruha vagy bármi.Két gyereketek lesz egyszerre,fogjátok fel így,két önálló gyerek,akik egyidősek.Nekem is van egy ikertestvérem,tudom miről beszélek.
A Szilvia és Krisztina szerintem jó választás lenne,minden szempontból!
2010. júl. 7. 23:09
29/31 anonim válasza:
Szerintem se adj hasonlo hangzasut, ami mondjuk csak 1 betu elteres pl. Anna-Hanna. Sokat fognak vele szenvedni foleg, ha egypetejuek. Szerintem a Szilvia, Krisztina jo nevek.
2010. júl. 8. 03:42
30/31 anonim válasza:
Szerintem se adj hasonló nevet nekik! Saját tapasztalat, nem vagyunk ikrek tesómmal, 3 év eltérés, de a nevünk elég hasonló, és kis koromban nagyon utáltam! Tanárok, ismerősök, sőt még néha rokonok is összekeverték a nevünket. Sőt így még nehezebb lesz megkülönböztetni őket. Nagyon idegesítő tud lenni, és nem tudhatod, hogy mire nagyobbak lesznek (10 év múlva) a gyerekek, melyik név lesz abban az időben "menő" és melyik "ciki", így ha bekövetkezne, hogy egyiküket a nevük miatt csúfolnák, akkor a testvérére is haragudni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!