Mit jut eszetekbe először az Anett névről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sokszor hallottam már, hogy egy kényes lányt képzelnek az Anett név mögé, ez valóban így van?
A neten ezt az elemzést találtam a névről:
"Anett
Naptári napok:
Június 13.
Naptárban nem szereplõ névnapok:
Július 26.
Név jelentése:
Kellem, báj
Név eredete:
Az Anna önállósult, francia becézõje
Név elemzése:
Az Anett név éles eszû, jó üzleti meglátásokkal megáldott személyiség kialakulását segíti. Fontos számára a család és az otthon melege. Szüksége van a nyugalomra, amit az otthon biztonsága és szeretteik jelenléte sugároz számukra. Ha valamit elvállalnak, akkor a legjobb tudásuk szerint végzik a feladatukat, és nem hagyják félbe a munkát szinte soha.."
Egyikőtöknek sem jutnak eszébe ilyen pozitív tulajdonságok róla?
2010. júl. 7. 15:44
1/34 anonim válasza:
2/34 anonim válasza:
Nekem nem. A szomszéd kiscsaj. Hogyismondjam, olyan kis izé.
3/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek: Első nem az számít most, hogy kinek tetszik vagy kinek nem, nem névadásról lenne szó, engem a nevek alapján érdekel az első benyomás, de azért köszönöm.
2010. júl. 7. 15:50
4/34 anonim válasza:
nekem mem tetszik. olyan ordasqrvás.
5/34 anonim válasza:
Szerintem ezek nem annyira számítanak.Persze,szép a jelentése,stb. De ezeket fejből az emberek többsége nem tudja.Nekem egy Anett ismerősöm van,és az ellenségem.Ezért,ha meghallom ezt a nevet a TV-ben az az ismerőseimtől véletlenül,akkor először mindig rá gondolok,és nem pozitív értelemben.Miután gyakori névnek számít valamilyen szinten,így sokaknak lehet akár 4-5 Anett ismerőse,és ha mondjuk abból 3 nem az ős stílusa,akkor nem lesz jó véleménye erről a névről.Az én Anett ellenségem nem volt kényes.
6/34 anonim válasza:
az osztálytársam, aki stréber, kényes, beképzelt és szeret a középpontban lenni.
7/34 anonim válasza:
a volt osztálytársam. belevaló, sportos, vagány, folyton jövősmenős, bulizós csaj!=)
8/34 anonim válasza:
Nekem tetszik, van pár Anett ismerősöm. Nem szoktak kényeskedni.
9/34 A kérdező kommentje:
Húú végre valami pozitívum is :):) Én azért úgy veszem észre, annyira nem gyakori név. Bár lehet, hogy sok mostani gyerek ezt a nevet kapja, de régen még ritka név volt.
2010. júl. 7. 15:55
10/34 anonim válasza:
Hogy milyen unalmasak ezek a kérdések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!