Mi jut először eszetekbe?
http://www.youtube.com/watch?v=r6TwzSGYycM&feature=related
Mi jut először eszetekbe...
1. ...a zenéről?
2. ...a fiúkról benne?
3. ...a hangjukról?
4. ... a stílusról?
5. ...ha esetleg tetszene, akkor melyik fiú a legjobb?:$
a zenéről: Nem tetszik nekem. Lehet hogy azért mert én inkább a metált szeretem. Abból is Rammstein
a fiúkról benne: Valamennyiről azt hittem lány
a Hangjukról: valamelyik olyan mint egy 2. Justin Bieber. fújj.
A stílusról: japán és kínai (elmentek fingani :))
5. fiú vagyok tehát egyik sem tetszik.
Jaj, neeee
Már megint ?
1. Semmi, nem az én ízlésem.
2. Én a férfiasabbakat kedvelem.
3. Szintúgy.
4. Szintúgy.
5.-
Az előző ilyen kérdést nem én tettem fel...:)
Amúgy koreaiak, nem japánok, vagy kínaiak :)
Itt ez a nagy Ázsia-mánia, és megértem, tényleg csodálatos kultúra, de nem ez a fo$.
Tehát:
1: EZ NEM ZENE
2: azt hittem lányok
3: az nekik nincs
4: Ázsia gyönyörű és kultúrában gazdag, de ezek sajnos nem tükrözik ezt. Tehát rettenetes, ha ott kötnék ki és fiú lennék, félnék leszólítani akárkit is, mert nem lennék biztos a nemében.
5: férfias pasikat a világnak.
14/L
1. te jó ég, ez mi?
2. ezek fiúk? :O
3. macskanyávogás.
4. jajj, ne.
Bocs, nem sértésből, de gondolom őszinte választ vártál, nekem ezek voltak az első reakcióim. Ne haragudj. :S
1. bejövős pont a stílusom:D
2. olyan ahhhwwww~~~ *-*
3. jó :3
4. stílusos
5. sok tetszik de van amelyik nem: az a hájas fura hajú, vagy talán nem is hájas csak nagy a feje :D de az a pasi aki 02:07-nél nyomja ott középen nagyon bejövős :d amúgy az egész klip kápráztatja a szemem pasi téren csak az a dagika nem :D
14/L
1: Mai tipikus divat zene ami kb 3-4 év és senki sem fog emlékezni rá... süllyesztő.
2: Szerintem amit gondolok róluk nem fogja engedni, hogy gy küldjem el. Lányos, vonagló b*zik. Ezek nem fiúk, ez valami külön állatfaj :S Pont az ilyeneket úgy rugnám pofán, hogy visszarázódna bele a nemi indentitása.
3: Hangjuk nyálas, vékony nőies... de illik a b*zi kinézetükhöz :)
4: Rohadtul nem az én világom. Nem is tudom pontosan milyen "stílus" ez, de hogy nagyon egy f*s az is tuti.
5: Na elmész tudod hová :D Viszont az ázsiai lányokért oda vagyok :) Ha lett volna benne pár darab egyből máshogy álltam volna a dologhoz.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!