Mi jut először eszetekbe?
http://www.youtube.com/watch?v=r6TwzSGYycM&feature=related
Mi jut először eszetekbe...
1. ...a zenéről?
2. ...a fiúkról benne?
3. ...a hangjukról?
4. ... a stílusról?
5. ...ha esetleg tetszene, akkor melyik fiú a legjobb?:$
Előrebocsátom, hogy nem olvastam el az eddigi kommenteket, nehogy befolyásoljanak a véleményalkotásban. Szóval:
1. Ez egy valag szarral egyenlő tüctüc, a zenétől rohadt messze van.
2. Ezek fiúk?...
3. Eég középszerűnek tűnik, de érdemi választ nem tudok adni, mert ez inkább szavalás, mint éneklés.
4. B*zis. Mind a "zenéé", mind a "srácoké".
5. Bocs, de nem zsánereim az ázsiaiak (egyébként nem vagyok rasszista, vagy ilyesmi, egyszerűen csak taszítanak szexuálisan).
1.nekem nem nagyon jön be...nem az én stílusom...
2.fújj nem valami szépségek...de ízlés dolga...
3.hát ok :D
4.nem jön be..
5.egyik sem...mind ronda..://
1 ezmiaszarez?
2 ezeket kiherélték?
3 igen, ezeket kiherélték
4 hát igen, tesztoszteron nem így hat a szervezetre
14/f, és nem, nemvagyok rokker vagy metálos, hanem a metálon és a rockon kívül house-t és dubstepet is hallgatojk^^
1. valami tuctucosított kpop
2. nem néztem, olyan sárgák és egyformák
3. egész tűrhető
4. az átlag kpopot tudom szeretni, de inkább a női verzióit, a pasibandákban szoktam csalódni amikor b*zihangon vinnyognak. pl ennek az elején. néha már irigylem a hangjukat, tök jó kis koloratúr :D
5. nem az én ízlésem egyik sem. barna/fekete hajúak, az egyik szőkített, és ráadásul vannak vagy húsz évesek. én egy fiatalabb, természetes világos hajút keresek aki pl tud magyarul. tehát max. erdélyit vagy felvidékit
12/L
1 ... Szar Fos
2... Hómár az összzes
3...Justin Bieber
4... Homáros
5... -----
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!