Normális a mamám szerintetek? Nem bírom elviselni! Bővebben lenn!
Figyelt kérdés
17éves lány vagyok, és a nagymamámmal élek együtt. Sokat veszekszünk, trágár szavakat használ rám, pedig nem hiszem, hogy meg érdemelném, mert nem vagyok az, aminek ő elmondd. Minden cuccomat el vesz, múltkor be kreppeltem a hajam,és elvette a hajsütőt, mert nagyon sok áramot fogyaszt(nem szoktam sokáig bedugva hagyni). Most a laptopot vette el, mert bevittem a szobámba, erre bejött, és kihúzta a laptopot, és kivitte, most is nála van, valahova eldugta (asztaligépről írok). Mikor bementem a laptopért, akkor nekem jött, és meg vissza löktem, engem nem fog minden vitánál megverni. Amikor a volt párommal együtt voltam még, jártunk már majdnem fél éve, és egyszer lekéste a legutolsó vonatot, így nem tudott haza menni, mondtam neki, hogy jöjjön át hozzánk, aludjon ott és az első vonattal haza mehet. Már kezdtem meg ágyazni, mire mamám bejött, hogy nem fog itt aludni, menjen az állomásra, és engem is kizárt a barátommal együtt az utcára. Elég hideg volt kinn.. Kb. szét fagytunk. Most olyat mondd, hogy egyik barátomat se akarja majd megismerni. Pedig a volt párommal azért jól kijött, de van egy érzésem, hogy mamám kihasználta őt. Volt, hogy valamimet eldugta, és azt mondta, hogy nem nála van... szóval szokott hazudni is néha napján. Most az elöbb felhívta telefonon az apámat, hogy vigyen intézetbe, mert hogy éjfélkor még gépezek és senki nem gépezik már ilyenkor.. és hogy bevittem a laptopot a szobámba^^ És azt mondta apámnak, hogy fényképezgettem magam meg kameráztam. Attól, hogy a laptopon van 1 camera, attól nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal bevan kapcsolva, NEM VOLT BEKAPCSOLVA. Nagyon elegem van már belőle, és hogy mindenbe bele tud szólni. Mit csináljak???????2010. júl. 7. 01:43
21/21 anonim válasza:
Költözz el.Vidd a gépet, laptopot, mindent...(legalább lesz mit eladni, ha oda kerül a sor-bocsi)
Ilyen nővel együtt élni.Hárpia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!