Normális a mamám szerintetek? Nem bírom elviselni! Bővebben lenn!
Téged már olvastalak itt, akkor is hasonló problémákat írtál. Arra viszont nem emlékszem, hogy miért a nagymamáddal élsz? Mi van a szüleiddel?
Mikor töltöd a 18-at? Én egy ilyen nagyival egy percet se maradnék tovább, ahogy eljön a 18. születésnapom.
Én egy tündéri nagyival éltem együtt, de ha a másikkal élek, ugyanolyan életem lett volna, mint most neked. Így őt egy évben 1x látogattam meg. Halála előtt már bánta, hogy miért nem mentem többször, a kórházba elmentem hozzá, aztán a temetésre is. De nekem igazi nagyim a másik nagyim volt, akivel éltem.
Nos, nagyon megértelek, és felháborító szegény nagyid. Próbálj meg kollégiumba menni, érettségi után vagy akár már ősztől. Hányadikos leszel most?
Szoktál vele csúnyán beszélni? Esetleg ingerülten, flegmán? Lehet, hogy ha egy kicsit "nyalnál" neki, akkor más lenne a helyzet, nem?
Az a múltkor sem derült ki. Most elmondod, hogy miért nem laksz máshol stb? Főleg azt írod van apád is.
Vagy hogy adjunk tanácsot? Esetleg nem is kell, csak szidjuk veled? Semmi mást nem tudsz csinálni max. kisírod, hogy elköltözhess, vagy kivárod, míg magadtól el tudsz.
Anyám 2 éves koromba elhagyott, és 1 éve kb felkerestem, mondta hogy nem vagyok a lánya, ne keressem többé!
Apukám nem nagyon törödik velem, kaja sincs nála, csajokat hord a lakására:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!