Szerintetek az normális, ha a párotok (nő) reggeltől estig a gyakorikérdéseken lóg?
Figyelt kérdés
Állandóan fent van és le sem lehetne innen lőni, ráadásul az életünkkel kapcsolatban mások véleményét kéri...2010. júl. 6. 13:10
11/25 A kérdező kommentje:
Nem baj! De állandóan??? Azért mindennek van határa én szerintem.
2010. júl. 6. 13:18
12/25 anonim válasza:
Hallod én férfi vagyok de úgy eltud menni az idő ezzel amúgy. Jó kis oldal. De ha nagyon magánügyeket mond el, akkor kérdezz rá. Én ha pasi lennék és semmi olyat nem tárgyalna ki ami érint engem is akkor mért bánnám?
13/25 anonim válasza:
Pasi is vagyok. Meg de hülye is. :DDDDD Szal ha a helyedbe lennék úgyértettem. :DD
14/25 anonim válasza:
Az én párom is hőbörög amiatt, hogy itt kérdezek meg néhány személyes dolgot, de hát úgyis névtelen ez az oldal és legalább okulok.
15/25 anonim válasza:
Nem. Nagyon hamar függővé lehet válni.
Hamarabb, mint általában a netttől. Segíts neki lejönni, határozottan! Be se kapcsolja, meg se közelítse a gépet! Vidd el úszni, horgászni, táncolni, moziba. Kezdjetek valamit tanulni együtt, mondjuk spanyolul! Ha így se megy, kérd pszichológus segítségét.
Ismerek olyan fiatalt(a lányom osztálytársa) aki most kórházban van, számítógépes játék - függőséggel. Gyógyszerezik.
16/25 anonim válasza:
Én is függő vagyok. Elhanyagolom e miatt sokszor a munkám, családom. Aztán bánom, de nem állom meg.
17/25 anonim válasza:
Az megint más, de a csetelés is lehet függő. Akkor tényleg beszélgess el vele, meg illyessz rá, hogy elromlik a gép. :P
18/25 anonim válasza:
Én is ezt csinálom :) Csak nincs párom, akit ez zavarna.
19/25 anonim válasza:
én 15 éves vagyok, de én is mindig itt lógok xDDD nemtudom megállni..jó itt unatkozni, és kutatni a kérdések között, meg jó sok baromsággal elszórakoztatni magam..(istenem egyesek milyen kérdéseket tudnak már feltenni..pl. h mit használjon a 13 éves csaj amikor megjön, a betétet nemtudja hogy kell, tampont meg nem akar xDDD)
20/25 anonim válasza:
Ez eleőzőekből vagyok. Most is te ülsz ott engedd már oda szegényt. :) Amúgy tényleg beszélgess el vele, a leguccsó nő akinek nincs párja de csinálja, azzal meg összejövök veled, megnevellek kisanyám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!