Kudla35 kérdése:
Más is volt/van ebben a csónakban mint amiben én vagyok/voltam? Mit tennétek ti?
Figyelt kérdés
Adott egy házasság de az anyós, apóstól nem képes a feleségem elszakadni. Már olyan szinten, hogy képes autóval hetente elutazni s velük tölteni a hetet. Van olyan amikor megfázott és elment, azt mondván kipeheni otthon. Voltak és lesznek is úgy látom-érzem még mindenféle ok amiért eltud menni. 32 nem mondanám fiatalnak.. Vékony jég volt és beszakadt amikor teljes 1 hónapig távol volt tőlem szüleinél töltötte. Dolgozom nem tehetem azt meg, hogy ha 5 alkalommal megy januárban akkor én menjek vele. Hétvégén van elmegyek utána de akkor sem jön hanem marad. Nem élet elhagytam 2 hónapja. Most jönne vissza de már nem. Szerintetek? Még engem mondanak a szomszédjai, szegény lányt 2év után elhagytam. Volt hoszabb kapcsolatom együtt éltem vele de olyan nap nem volt, hogy ne várjon haza s reggel ne mellőlem ébredjen. Soha nem bántottam meg egy szóval sem, nem emeltem rá kezet, vitánk sem volt első évben nem volt ez ami most.. értetlenül állok előtte. Szerintetek ti elfogadnátok egy ilyen kapcsolatot vagy hagynátok?2019. ápr. 28. 01:09
21/21 A kérdező kommentje:
persze hogy elmennél hiszen te is inkább vagy a szülőknél mint a férjed mellet. Vagy az kell nektek, hogy a férfi beköltözzön s akkor 2x a hatás... szülő is férfi is... döntsétek el férfi kell vagy még anyatej..
2019. ápr. 28. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!