Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg önző voltam, hogy ezt...

Tényleg önző voltam, hogy ezt megmondtam?

Figyelt kérdés

Egy hónap múlva lesz az esküvőnk, a sógornőm( vőlegényem öccsének a párja) hetek óta arról beszél, hogy az ő kislányuk mennyire szép lesz, mennyire jó lesz etc.

Egy darabig tűrtem, de tegnap elszakadt a cérna ès elmondtam neki hogy nem az ő esküvője lesz és fejezze be az esküvőnkön a gyereke sztárolását. A saját gyerekemet nem fújom így fel ahogy ő. Ebből lett egy hatalmas megsértődés, hogy én milyen önző vagyok.

Én úgy érzem, hogy valósan ez az a nap ami igazán rólam szól és ne azzal teljen az esküvőnk, hogy ezt csinálja.

2018. aug. 2. 18:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem onzoseg. A kedves sógorno egy 3.14csa
2018. aug. 2. 18:25
 2/16 anonim válasza:
83%
Teljesen igazad van! A TE ESKÜVŐD és ez nem önzőség mert az esküvő mindig minden körülmények között a vőlegényről és a feleségről szól :)
2018. aug. 2. 18:27
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

Az ő kislánya csak neki lesz érdekes az esküvőn, senki sem vele foglalkozik majd, hanem veletek. Neki lehet fontos, hogy szép legyen a gyerek, de úgysem ő lesz a főszereplő.

De ha idegesítő volt a sógornő dumája, jól tetted, hogy leállítottad.

2018. aug. 2. 18:51
 4/16 anonim ***** válasza:
28%

Még esküvő sincs, de már hisztizel!

Miért baj ha a sógornő lelkesedik, hogy a kislánya szép ruhában lesz? Hiszen a gyerekek ilyenkor mesebeli királynőnek hiszik magukat! Úgysem róla szól majd! Ha már ezen kiakadsz mi lesz később?

2018. aug. 2. 18:58
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Ezért volt nekem gyerekmentes esküvőm. Egy csomó idegeskedéstől megkíméltük magunkat. Aki meg megsértődött és nem jött el, nem is hiányzott.
2018. aug. 2. 19:01
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem voltál önző, oké, ha megemlíti, de ha non-stop nyomatja, az már rohadt gáz és idegesítő. Csináljon róla 20millió képet, és tegye fel facebookra, majd nézegeti, aki kíváncsi rá, de ha te erre nem vagy vevő, nem tudom minek erőlteti...
2018. aug. 2. 19:24
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj, hogy ez ilyenkor már nem a gyerekről szól, többnyire a kislányok bele sem szólhatnak, hogy mennyire szeretnének cukik meg hercegnők lenni. Leginkább a kedves anyukák szokták csillámporral hintett vattacukor királylánynak beöltöztetni a gyereket, aztán az egész rokonság torkán lenyomni, hogy UGYE MENNYIRE SZÉP, UGYE MILYEN ARANYOS?! Ahogy meglátnak egy fotóst az esküvőn, már rohannak is a gyerekkel, nehogy véletlenül ne legyen rajta valamelyik képen. Aztán még aznap este a lagzi alatt feltöltenek 36 képet a gyerekről a közösségi oldalukra és annyira lesik a lájkokat, hogy közben azt is elfelejtik, kinek az esküvőjén ülnek éppen.
2018. aug. 2. 19:48
 8/16 A kérdező kommentje:

Három éves a kislány. Nem is igazán érti ezt a felhajtást.

Ezzel az egésszel nem is lett volna semmi bajom ha valóban nem hetek óta erről szólna minden, hogy az ő gyereke.

Már sok volt, és sajnos ő pont az az anyuka kategória aki ilyen mint amit a 9-es válaszoló leírt.

2018. aug. 2. 19:55
 9/16 anonim ***** válasza:
63%

még egyszer megelmliti én el sem hívnám őket..

mégis mit képzel?

2018. aug. 2. 20:12
 10/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem értem, hogy ezen miért kellett ennyire kiborulnod. Az anyukák ilyenek. Büszkék a gyerekre, szeretnek róluk beszélni, néha túlzásba is viszik, de rád nézve semmi idegesítőt nem mondott. Azt értem, hogy idegesít, de azért ennyire nem nagy ügy. Nálunk inkább a menyasszony is mondaná, hogy de jó, hogy ilyen szép koszorúslánya lesz stb.
2018. aug. 2. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!