Tényleg önző voltam, hogy ezt megmondtam?
Egy hónap múlva lesz az esküvőnk, a sógornőm( vőlegényem öccsének a párja) hetek óta arról beszél, hogy az ő kislányuk mennyire szép lesz, mennyire jó lesz etc.
Egy darabig tűrtem, de tegnap elszakadt a cérna ès elmondtam neki hogy nem az ő esküvője lesz és fejezze be az esküvőnkön a gyereke sztárolását. A saját gyerekemet nem fújom így fel ahogy ő. Ebből lett egy hatalmas megsértődés, hogy én milyen önző vagyok.
Én úgy érzem, hogy valósan ez az a nap ami igazán rólam szól és ne azzal teljen az esküvőnk, hogy ezt csinálja.
Az mondjuk nem derült ki a szövegből hogy:
1. Eddig te is együtt sztároltad a kislányt, és eljátszottad hogy téged mennyire érdekel hogy ő hogy fog kinézni
2. Eleve utaltál már párszor neki, hogy téged ez kicsit zavar és soknak erzed.
Ha az 1. történt, akkor én is ki lennék akadva a sógornőd helyében, ha a 2. jogos a te felháborodásod és magára vessen a sógornő
Úgy érzi nem ő lesz a középpontban a napján. Én megértem ezt az érzést, de hagyd rá ezt szerintem. Anyósom is sokszor néha már már ajnározza a felnőtt gyerekeit is. Értem is, de meg nekem is sok már az ő ömlengése is, pedig szeretem a férjem.
Amúgy engem konkrétan a férjem családja le se sza...tak a szertartás után. Csak az anyós párja volt aki foglalkozott velem. Az én családom is elvolt, elbulizgattak, tesómmal meg édesanyámmal voltam legtöbbet beszélgetés terén. Sógornőm berúgott és olyat csinált, hogy sosem felejtem el neki, mert szerintem nem véletlen volt, nem a pia miatt volt...
Szóval, inkább lett volna egy agyon ajnározott kislány a lagziban, mint az agyon ajnározott sóginő aki 20-on túl van és semmi kontroll és ő akart a középpontba lenni! Hát sikerült is neki.
"úgy érzem, hogy valósan ez az a nap ami igazán rólam szól"
Számodra, a férjed és anyukád számára. Mindenki más csak jól érzi magát egy jó kis eseményen. Szóval felesleges túlpörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!