Más is volt/van ebben a csónakban mint amiben én vagyok/voltam? Mit tennétek ti?
Én egy dolgot nem értek: ez a nő 32 évesen hogy a bánatban teheti meg azt, hogy 1 hónapra hazamegy a szüleihez? Nem dolgozik? Milyen munkahely az, ahonnan 1 hónapra csak úgy elengedik? Vagy ha egy városban laktok, akkor miért nem tud este hazamenni?
Vagy nem dolgozik semmit, csak egy ingyenélő? Akkor csak örülhetsz neki, hogy megszabadultál tőle.
Figyelj, 32 évesen nem normális, amit csinál.
Még azok is, akik tényleg eszméletlenül szeretik a szüleiket, és mondjuk ha egy városban, közel laknak, akkor mindennap találkoznak, azok sem csinálják ezt. A feleséged helye melletted van, már nem kislány.
Én a helyedben keresnék egy normális nőt...Ne sírd vissza...
Ha én ilyen lennék, a szüleim tennének helyre, hogy ez nem normális. A feleségednek ezek szerint a szülei sem százasak...
Az ilyen gyakori távollét totális érzelmi függést jelent a szüleitől vagy félelmet tőled (nem feltétlenül erőszakosság miatt). Előbbi esetben még nem nőtt fel. Nem érdemes egy 32 éves testbe zárt gyerek felnevelésével foglalkoznod.
Csak a bizonyosság miatt kérdezd meg, miért jár haza ennyit! Ha a válasz az, hogy anyuékkal már nem is beszélhetek, akkor a csaj mehet a lapátra azonnal. Ebben az esetben ugyanis fel sem fogja, hogy mennyire függ a szüleitől és nem is akar eltávolodni onnan. Ebben az esetben ő még gyerek. Ahhoz túl értékes az idő, hogy egy ilyen kapcsolatba öld bele.
Ez rohadt nagy pech, hogy az első évben nem volt ilyen.
Menjen el dolgozni.
Én adnék neki még esélyt.
5-ös kicsit nyersen fogalmaz, de van benne valami :-).
Egyébként meg hallgattassék meg a másik fél is. Ez egy egyoldalú véleménye volt a Te részedről sejtem a másik félnek is lenne hozzáfűzni valója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!