Kudla35 kérdése:
Más is volt/van ebben a csónakban mint amiben én vagyok/voltam? Mit tennétek ti?
Figyelt kérdés
Adott egy házasság de az anyós, apóstól nem képes a feleségem elszakadni. Már olyan szinten, hogy képes autóval hetente elutazni s velük tölteni a hetet. Van olyan amikor megfázott és elment, azt mondván kipeheni otthon. Voltak és lesznek is úgy látom-érzem még mindenféle ok amiért eltud menni. 32 nem mondanám fiatalnak.. Vékony jég volt és beszakadt amikor teljes 1 hónapig távol volt tőlem szüleinél töltötte. Dolgozom nem tehetem azt meg, hogy ha 5 alkalommal megy januárban akkor én menjek vele. Hétvégén van elmegyek utána de akkor sem jön hanem marad. Nem élet elhagytam 2 hónapja. Most jönne vissza de már nem. Szerintetek? Még engem mondanak a szomszédjai, szegény lányt 2év után elhagytam. Volt hoszabb kapcsolatom együtt éltem vele de olyan nap nem volt, hogy ne várjon haza s reggel ne mellőlem ébredjen. Soha nem bántottam meg egy szóval sem, nem emeltem rá kezet, vitánk sem volt első évben nem volt ez ami most.. értetlenül állok előtte. Szerintetek ti elfogadnátok egy ilyen kapcsolatot vagy hagynátok?2019. ápr. 28. 01:09
11/21 anonim válasza:
Kérdező, én hagynám a csudába, és keresnék egy normális nőt. Bármiféle esélyt csak akkor adnék, ha őszintén elmondaná, hogy miért csinálta azt amit, és milyen garanciát lát arra, hogy ezentúl ez nem fordul elő újra.
(egyébként nem lehet valami szerető-ügy a dolog mögött?)
12/21 A kérdező kommentje:
Mint olvasom sajnos vannak még ilyen lányok, fiúk. Szerintem is hagyom a p**aba. Soha nem nőnek fel és soha nem a mi leszünk fontosak hanem a szűlő! Az is lehet, hogy viszony. Nem tudom de egyet igen valóban nem csak neki kellene kivizsgálás dilidoki hanem ugyan úgy a szülőnek is mert nem normális!! Ki akar olyannal lenni és attól tartani holnap velem fekszik e.. mindenkinek igaza van amúgy nem dolgozik. Gonolom újra elment haza mivel úgy írod volt exed..
2019. ápr. 28. 12:12
13/21 anonim válasza:
Kösz a privit. Mosd ki a szád szappannal... Nem csoda, ha a nő inkább lelépett. Ha egy idegent kvázol, vajon ő mit kapott nap mint nap?
14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem én normálisan feltettem egy kérdést s tanácsod adnak a normálisabb emberek. Te jöttél fikázni a helyes írásomat kezdjük ott iq harcos, hogy egy olyan ember lehetsz a hozzászólásodból itélve aki felsőbbrangon érzi magát. Szerintem a válaszod nem tartozik a kérdéshez..
2019. ápr. 28. 14:18
15/21 anonim válasza:
VAn másik kérdésed is, kérdező, mert azt írod, normálisan feltettél egy kérdést... ez ugyanis nem az, egy katyvasz, amiben bizony az értelmem szikrája sem fedezhető fel.
Plusz véleményt kértél és kaptál, ha valamit ezért lek.rvázol, hát az téged minősít, nem a válaszolót...
Buta vagy, mint a tök, talán nem véletlenül lett elege a feleségednek belőled.
16/21 A kérdező kommentje:
Te egy buta ember vagy.. a kommentedből kiderült. Miért kell ilyen embereknek hozzászólni? Ha felteszel egy kérdést és olyan választ kapsz, amiben fikáznak nem pedig tanácsot adnak akkor ne a kommentelőnek álljon már feljebb hisz ő az aki mindenki felett érzi magát! Vagy talán te is egy szülőhöz ragaszkodó vagy es bedurciztál magadra ismertél ezért is kezdtél el fikázni? Buta
2019. ápr. 28. 14:34
17/21 anonim válasza:
hű, de kinyílt a csipád, otthon meg behúzod füled-farkad, te szerencsétlen...
18/21 A kérdező kommentje:
kinyílt a csipám? Azok akik felnöttek azok normálisan kommenteltek.. te magadra ismertél és belázadtál... otthon fülem farkam? Mert te levered az asszonyt ezek szerint te vagy otthon a főnök ha nem tetszik megütöd..vagy leocsmálod őt is.. nem behúzom a farkam csak normális emberi stilusban elbeszélek vele ha nem érti meg akkor másképpen sem! Szóval gondolom te is anya, apa imádó vagy ha szól az asszony meg levered! Szánalmas nem vitázok és nem vagyok rád kíváncsi menj anyukádhoz de előtte verd le a feleséged mert nem bírsz szülőnélkül meglenni. Azoknak köszönöm akik normális választ adtak.
2019. ápr. 28. 14:43
19/21 A kérdező kommentje:
Akkor ha nem volt érthető leirom utoljára! Eljegyeztem 1 évig minden rendben volt napi szinten beszélt szüleivel volt, hogy elmentünk együtt, szülei is jöttek. Utobbi egy év.. Hazaérek egy levél fogad elmentem haza megnézem hogy vannak majd jövök csók.. Hazaért eltelt pár nap megint elment.. náthás lett hazamegyek úgyis dolgozol én meg kipihenem... Vagy csak slasz elment. Ha bármi gondja baja volt nem én voltam ott neki hanem a szülei. Nem tudom kinek normális ez de nekem nem az. És ha szóltam még én voltam az akit támadtak! Ki szeretné azt, hogy a felesége ne otthon legyen de keressem a pénzt cserébe egy évben jó ha 2hónapot össze vissza tölt melletem?!
2019. ápr. 28. 14:53
20/21 anonim válasza:
Én is elmentem volna. Az az abszolút minimum, hogy nem vered meg, te jó ég, erre ne legyél büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!