Mi egy hàztartásbeli feladata?
3 hónapja szültem, még barátkozom az új szereppel.
Tehát itthon vagyok CSED-en, valamennyi pénzt kapok, amiből ugyanúgy bevàsàrolok, vagy pelust veszek, stb de azért nyilván kevesebb, mint a korábbi jövedelmem. Főzök, mosok, takarítok és ellátom a fiúnkat. Tanulok is levelezőn, bár mostanában nem sokat tudtam tanulni. Minap itt volt egy rokon, akinek elpanaszoltam, hogy kicsit haragszom a férjemre, mert nem sokat segít itthon. Ő meglepődve mondta, hogy miért kéne, a gyes erről szól.
Felmerült bennem, hogy tényleg ez a normális? Elvárható, hogy a családfő segítsen valamit? Másoknál ez hogy működik? Érdekelne több vélemény.
Erről azért jó lett volna előre beszélni!
A férjed a gyerekkel egyáltalán nem foglalkozik? Akkor minek kellett neki? Vagy csak belement, mert erőltetted?
Én rohadtul nem vártam el, hogy a férjem bármit csináljon, amíg otthon voltam, mert bőven belefért minden a napomba.
És egy fősulisnak illene tudni, mi a különbség a fiunk és a fiúnk között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!