Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok le ha a...

Ti hogy reagálnátok le ha a gyereketekről igy beszélne az élettársatok?

Figyelt kérdés
Élettársam akivel 2 éve élünk együtt sokszor szapulja valamelyik gyerekemet nekem szavakkal.(2 lányom van nagyok 17,20 évesek, neki egy) Pl azt mondja nekem a gyerekemre, hogy köcsög, idióta lányod! Most például azért mert felkeltette véletlen délben, pedig nem éjszakás volt csak 5 kor kelt. 11-kor vissza feküdt még aludni, mivel 1-kor 2-3 órára elmegy még dolgozni. Ilyen ocsmányul beszélni a másik gyerekéről számomra taszító!!Én az ő gyerekére soha nem mondtam és nem is mondanék neki egy rossz szót se! Még az a szerencse h nem a gyerekem előtt mondja ezeket a bántó szavakat, mert az még jobban fájna nekem.
2019. ápr. 26. 12:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
87%

Ha nálad lakik, rúgd ki.

Ha te laksz nála, menjetek albérletbe.

Terhére vannak a gyerekeid, nem szereti őket.

Mivel azokat bántja, akik a legfontosabbak neked, téged sem szeret.

Semmi pánik, sok normális férfi van a világon, egyik sem pótolhatatlan. Főleg az ilyen otromba tahó.

2019. ápr. 30. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!