Ti hogy reagálnátok le ha a gyereketekről igy beszélne az élettársatok?
Aki a gyerekeimet bántja az engem bánt. Ha választanom kell a gyerekeim és a 20 centis húsdarab között akkor a gyerekeim mellett teszem le a voksomat, mert a gyerekeim az elsők.
Javaslom beszélj vele erről, és ha nem változik a helyzet akkor tedd lapátra!
Nyilván rosszul esne, de most konkrétan erről az esetről beszélünk?
Mert akkor írd le, hogyan történt, hogy véletlen felkeltette.
Ha a lányod pl. bömböltette a hangfalakat, csapkodta az ajtót, magas C-n beszélt, hiába csitítottad, hogy a párod alszik, akkor nem csodálom, hogy amikor felébredt a zajra, a másiknak eldurrant az agya és szépeket mondott a lányodra.
Imádom az ilyen kérdéseket, ahol a körülmények nincsenek rendesen leírva, csak azt várja a kérdező, hogy vele együtt szidjuk azt, akit ő céltáblának kinevez.
nem szereti a gyerekeidet. Eléggé egyértelmű.
Hogy reagálnék: én nem tűrném. Először szólnék szépen, hogy fejezze be, ha nem változik, akkor vele fejezném be.
"Konkrétan az első ilyen incidens után kibaxtam volna az összes cuccát az ablakon,aztán dobtam volna a cuccai után, anélkül, hogy ezt megkérdezném gyakoribb."
Az ablakon cuccot kidobálós megoldást függesszük fel addig, amíg kiderül, nem-e véletlenül a kérdező lakik a fickónál.
Ilyen primitív, tahó.
Nem fog megváltozni.
Te is megkapod tőle előbb-utóbb.
Úgy kirúgnám, hogy a lába sem érné a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!