Ki nem állhatom a nevem, és meg szeretném oldani a megváltoztatását. Vezeték-és Keresztnevet hogyan lehet megváltozatni? Többi lent
Figyelt kérdés
Külföldi nevet szeretnék mindenképp mert a mostanit nagyon utálom,kiskorom óta ezzel szenvedek. Utána olvastam már ennek az egésznek, és megtudtam a lényeget , hogy keresztnevet nem lehet külföldi névre változtatni, hanem van egy jegyzés amikből tudok válogatni... de azok elég hülyén néznek ki , és hát meg sem közelíti a külföldi neveket mert nagyon magyaros. Más választásom nincs csak az a jegyzék amiből választani tudok? Illetve a vezetéknévvel kapcsolatban hol van ilyen "jegyzék"? Mert azt nem találom... Vezetéknévből hol tudok válogatni? Vagy az lehet külföldi?2019. ápr. 25. 23:59
51/60 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Szeretnélek megnyugtatni, hogy sehol sincsen a neved pl. a Végh nevű állatorvosunk nevéhez képest, akinek a szülei -nyilván igen sok gondolkodás és álmatlan éjszaka után- adták végül a Béla nevet.
Vagyis Végh Béla.
Ha nem hiszed, hogy ilyen névvel is élnek emberek, itt a honlapja.
52/60 A kérdező kommentje:
Német/ausztriai transzi énekes. Szakállas. Így már egyértelmű szerintem. És nem szecsődi, azt se tudom ki az. Anyám megérti mert elhiszi nekem ezt és tudja, de apám nem örül neki, de nemérdekel.
2019. ápr. 29. 09:50
53/60 anonim válasza:
Conchita Wurst ? A Wurst eleve német név, így is külföldit akartál, nem?
54/60 anonim válasza:
Amúgy komolyan érdekelne, hogy lehet vele csúfolni bárkit is.
55/60 anonim válasza:
Most komolyan a Wurst nevet tartod annyira cikinek? 😂 Semmi gond nincs vele. Míg nem volt ismert a szakállas nő, addig nem csúfoltak ugye? Nem változtatnám meg
56/60 A kérdező kommentje:
Nem Wurst!!! A másik... és nem azt momdtam hogy az a nevem hanem hogy majdnem ugyanaz és cikiznek vele
2019. ápr. 29. 13:50
58/60 A kérdező kommentje:
Nem szeretném a nevemet elárulni , főleg egy ilyen oldalon ahol bárki felismerhet ha meglátja és az még gázabb lenne
2019. ápr. 29. 14:23
59/60 anonim válasza:
A "Conchita" nevet kihozni egy MAGYAR névből elég sok melót igényelhet. Nagy valószínűséggel nem a neveddel van bajuk, hanem veled, ezt pedig egy új név nem fogja helyre hozni.
60/60 anonim válasza:
Koncsik Koncsek nevűeket sokat ismerek. De találkoztam már a Koncsor és Koncsol névvel is. Szerintem egyik sem gáz. Valószínüleg azért csúfolnak vele, mert hagyod magad.Próbáld meg poénosan visszavágni ha szekálnak. Valami ütős szöveggel. Nem a neveddel van bajuk hidd el, hanem élvezik hogy piszkálnak. Hogy reagálod le ha cikiznek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!