Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki nem állhatom a nevem, és...

Ki nem állhatom a nevem, és meg szeretném oldani a megváltoztatását. Vezeték-és Keresztnevet hogyan lehet megváltozatni? Többi lent

Figyelt kérdés
Külföldi nevet szeretnék mindenképp mert a mostanit nagyon utálom,kiskorom óta ezzel szenvedek. Utána olvastam már ennek az egésznek, és megtudtam a lényeget , hogy keresztnevet nem lehet külföldi névre változtatni, hanem van egy jegyzés amikből tudok válogatni... de azok elég hülyén néznek ki , és hát meg sem közelíti a külföldi neveket mert nagyon magyaros. Más választásom nincs csak az a jegyzék amiből választani tudok? Illetve a vezetéknévvel kapcsolatban hol van ilyen "jegyzék"? Mert azt nem találom... Vezetéknévből hol tudok válogatni? Vagy az lehet külföldi?

#keresztnév #depresszió ##vezetéknév ##utálom
2019. ápr. 25. 23:59
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Nem kell leírni a vezeték neved, csak írd körül.. Pl férfi nemiszerv, női alsónemű.. Spermium cz_vel stb..
2019. ápr. 27. 14:42
 42/60 anonim ***** válasza:
41 ismét, csak kíváncsi vagyok tényleg ennyire borzasztó e, vagy csak neked az
2019. ápr. 27. 14:43
 43/60 anonim ***** válasza:
44%
Istenem, kis híján felnőtt ember és ilyenen hisztizik hogy "ciki" a neve.... Mégis mi a vezetékneved? Ondó?
2019. ápr. 27. 14:55
 44/60 anonim ***** válasza:
33%
Hagyjuk már a szegény kérdezőt, mindegy, nem tetszik neki, és kész. Szerintem azt teheted kérdező, hogy érdeklődsz a felmenőid iránt a rokonságban - és ha van egy olyan név, ami tetszik, és megy a keresztnevedhez, jól hangzik együtt, azt kérvényezed. Nem kell erőltetni, hogy "külföldi" legyen, és ha a rokonságból tudsz a kérvénybe írni a névre példát, akkor engedélyezni is fogják.
2019. ápr. 27. 15:48
 45/60 A kérdező kommentje:
Érdeklődtem de nem jutottam sokra velük, ami meg volt az is hülyén néz ki. A nevem kifejezetten utal egy Transznemű énekesre. Szerintem ebből megtudjátok plusz ezt még bántásból sokan kombinálják vagy levesznek belole egy szotagot.. higyjétek elde többet nem szeretnék mondani.
2019. ápr. 27. 20:07
 46/60 anonim ***** válasza:
90%
Túldrámázod kérdező. Ha cikiznek, te is találj ki az illetőnek idióta gúnynevet. Ha minden IQ ligt hülyegyerek kötözködését magadra veszed, szar életed lesz...
2019. ápr. 28. 09:08
 47/60 anonim ***** válasza:
100%
A baj csak az, hogy téged bármilyen névvel cikizni fognak.
2019. ápr. 28. 11:42
 48/60 A kérdező kommentje:
Nem fognak, de az a név undorító... higyjetek nekem és én csak segítséget kértem nem pedig elfogadtatást a nevemmel kapcsolatban. Soha nem fogom elfogadni
2019. ápr. 28. 13:02
 49/60 anonim ***** válasza:

Szecsődi ?

Aki most cikiz vele, az akkor is fog, ha más lesz a neved.

2019. ápr. 28. 13:08
 50/60 anonim ***** válasza:
49. Én is erre gondoltam, de szerintem nem az.. Ha Leveszel belőle szótagot úgy értelmetlen.. Azt írja, hogy arra UTal.. Nem ugrik be nekem sem semmi így... Kérdező, ha megváltoztatod, akik majd a "felnőtt életedben ismernek meg" igy fognak szólítani, de a régi ismerősök nem, vagy csak évek múlva. Valahogy, ha már ez van, nem tudod valahogy poénra venni, ha cikiznek vele? Ilyen ironikusan, cinikusan de viccesen. Tudod engem a magasságommal bántottak(nő) elpoénkodtam, aztán nem piszkáltak vele. Amúgy a szüleid mit szólnak hozzá?
2019. ápr. 28. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!