A férfiak megváltoznak kisgyerek mellett?
Olyan sok kérdést lehet olvasni, hogy kisgyerek van, az apa meg kocsmázik, haverozik, nőzik... stb. Nem hiszem el, hogy minden rendben a kapcsolattal, gyereket akarnak közösen, és mikor már ott van, akkor a férfi hirtelen megváltozik. A nők nem látják be, hogy rossz a kapcsolat, nem kellene gyereket szülni, vagy azt gondolják, hogy ettől majd helyrejön, de kiderül, hogy tévedtek, vagy a férfiak tényleg megváltoznak?
Tudom, hogy a baba nagyon leköti a nőt, nem sok ideje marad, felszed néhány kilót, de ez nem tehet tönkre egy tényleg jól működő házasságot, egy baba közelebb kell, hogy hozza a szülőket.
10:50
A jelenlegi férjem megcáfolhatná!
Majd meglátjuk van-e ellenérv.
ha egy nő ráerölteti a férfira a gyerekvállalást,akkor meg is érdemli,h apuci rossz irányba változik. Ha mindketten egyformán akarták a gyereket apucinak kötelessége lenne elfogadni,h nem ő áll az első helyen.persze anyucinak nem kéne leszarni apucit.
Nekem nagy szerencsém van! A férjem mindenbe besegít itthon, takarítás,vásárlás,pelenkázás,még a mosógépet is megtanulta kezelni. Tudja,h így nekem is könnyebb,nem leszek hulla fáradt és több idő jut egymásra.
Hát,az én férjem elég érdekesen viselkedett ezen a téren....
Mindketten nagyon szerettünk volna a gyereket,tehát szó sincs ráerőltetésről.De őbenne mindkét véglet megvolt...Délelőtt kimosott(ááhhh,inkább ne tette volna :) )
megfőzött (ahhoz nagyon értett)és ragaszkodott hozzá hogy ezeket ő megcsinálja,kedveskedett nekünk,aztán elment a franc tudja,hová,csavarogni,megmondta ugyan,hová megy,de annak biztos,hogy a fele sem volt igaz.Valamikor késő éjjel újra előkrült.
Én nem hanyagoltam el őt a baba mellett,sőt ,néha mondtam neki,hogy menjünk el együtt valahova,mama addig tud a kicsire vigyázni,erre ő azt mondta:Á,az nem jó ötlet,anyának a gyerek mellett van a helye.Na, ettől kezdve nem jártunk együtt szórakozni.azóta szétváltak útjaink,de nem ezek miatt a dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!