Anyukámmal nem valami jó a kapcsolatunk.Tegnap fel ajánlotta hogy beszélgessünk.Én annyira örültem neki,hogy éjszaka el is sírtam magam,mivel 1-2 éve nem beszélgettünk csajos dolgokról.Ma szeretnék mindent elmondani neki,a hibáimat,hogy mit szeretek csinálni...stb.
8-9 évesen elvettem tőle egy csomó pénz,és az iskola büfében elköltöttem.Úgy éreztem hogy nem kapok meg mindent,pedig így öregebb fejjel belátom,hogy ez nem volt így.Mivel int említettem nem volt jó a kapcsolatunk,így nem is tudtam neki elmondani.Pedig nagyon megbántam,és a lelkiismeretem ma sem hagy nyugodni.
Szerintetek mondjam el neki mindent?
12/L
2010. júl. 5. 10:39
1/9 A kérdező kommentje:
bocsi a helyes írásért.
2010. júl. 5. 10:43
2/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmondhatod. Nem fog haragudni, hiszen régen történt. Azért tedd hozzá, mennyire megbántad a dolgot.
2010. júl. 5. 10:50
3/9 anonim válasza:
Hát elöbb azért várd meg ő mit akar bejelenteni s ha jóna érzed a témát, hangulatot, képes vagy megnyílni akkor mond csak el. Így te megkönyebülsz valamitől amit eddig nem tudtál kiadni magadból! :) sok sikert
2010. júl. 5. 10:51
4/9 A kérdező kommentje:
most is sírok miatta,annyira bánom,és utálom miatta magam!!!;'(
2010. júl. 5. 10:52
5/9 anonim válasza:
Ne zúdíts mindent rögtön a nyakába. Apránként adagold a vallomásod,hogy ne kapjon "sokkot", legyen ideje feldolgozni a dolgokat, és így Te is megláthatod hogyan reagál. Ha ilyen szépen indul egy békülés, semmiképpen ne rontsd el azzal, hogy ajtóstul rontasz a házba!
2010. júl. 5. 10:52
6/9 anonim válasza:
Ne ömlessz mindent a nyakába egyszerre! Előbb várd meg, hogy mit akar ő mondani: ha előre bejelenti, hogy beszélni szeretne veled, akkor biztos valami fontos dolog lesz a téma...
Én egyébként úgy gondolom, hogy anyukád tudja, hogy elvetted azt a pénzt, csak eddig nem mondta el, hogy tudja. a felnőttek azért számon szokták tartani a pénzüket, és ha egy nagyobb összeg hiányzik... :)
2010. júl. 5. 10:58
7/9 A kérdező kommentje:
háát nem tudom eg szer 3-4 ezret vettem el,és azt mondta hogy elhagyta,de összesen kb.10.000-20.000-ret vettem el :S
2010. júl. 5. 11:00
8/9 anonim válasza:
Minden gyerek csinál hülyeségeket..tanultál az esetből,szerintem mondd el neki és megkönyebbülsz.Nemhiszem hogy bármi gond lesz belőle.
2010. júl. 5. 12:54
9/9 anonim válasza:
Persze, mindenképpen mondd el neki, de csak szép fokozatosan. Pl.: Anyu, nagyon jó volt most egy kicsit eldumálgatni veled, kár, hogy korábban ezt nem tettük meg. De a lelkiismeretem nem teljesen tiszta, ugyanis pár éve tettem olyat, amit most mindenképpen el kell, hogy mondjak neked. Remélem, hogy nem fogsz érte megharagudni, és hogy ez nem rontja el a további kapcsolatunkat. Zavart voltam, nem volt jó a viszonyunk, és szükségem volt valami csínyre, amivel bosszút állhatok a kettőnk rossz kapcsolata miatt. Most már látom, hogy nem cselekedtem jót, amikor elvettem tőled "xy" pénzt, és azt elköltöttem az iskolai büfében. Ne haragudj, hogy csak most mondom el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!