Mire vagytok a legbüszkébbek amit elértetek az életben?
A gyerek az nem elérés (nyilván lehet rá büszkének lenni, lehet, hogy ő a legjobb dolog az életben, de nem elérés)
Én a diplomámra :)
00:30:
Az, hogy szerinted mi számít nagy dolognak az életben, az a te dolgod. Ettől még nem kellene lepontozni azt, aki szerint száz diploma sem ér fel egy gyerekkel.
Azt mondják, gyereket csinálni bárki tud. Nos, ez így is van. Azonban jól felnevelni, erős, egészséges személyiséggé tenni, ezáltal boldog életre nevelni azt a gyereket csak nagyon kevés szülőnek sikerül. Hidd el, ez nehezebb, mint lediplomázni, és bőven ér is annyit.
Szerinted gyereket vállalni könnyű. Szerintem a diploma sem nehezebb. Egymás mellett csinálni a kettőt, és mindkettőbe beleadni mindent, na az már valami.
Direkt írtam,(sejtettem, hogy valaki nem fogja felfogni, látom, így is lett) hogy ettől még lehet a legnagyobb és legjobb dolog az életben a gyerek, de az nem elérés. Az elérés az,ha már felnevelted, igaz. De egy kisgyereket bárki tud szülni, ahogy írtad.
Pontozásról meg te ne beszélj :)
10:49:
Én nem pontoztalak. Vitázni szoktam, ha valamivel nem értek egyet, lepontozni csak akkor, ha valaki több hozzászóláson keresztül lényegtelen dolgokról offol.
11:39:
egy ember hiába pontoz, ahhoz többnek is kell, hogy látszódjon.. (mellesleg én is le vagyok), de ez már tényleg Off, hagyjuk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!