Elértétek végül az álmotokat?
Én éppen úton vagyok az álmom felé (egy naaagyon hosszú úton :D)
Amúgy neked mi az álmod, hogy ennyit görcsölsz miatta? Mit kéne kockára tenned?
Nekem az út folyamán alakult ki az álmom, nem volt olyan, hogy pl gyerekkorom óta orvos akartam lenni, és végül összejött... inkább úgy mondanám, hogy a szerencsés véletlenek sokasága, hogy mi is lett (lesz majd februártól, akkor végzek) a szakmám, és nagyon örülök, hogy így alakult.
Kedden megyek majd be a (remélem) leendő munkahelyemre beszélni a főnökkel, sok minden fog ezen múlni, meg a következő pár hónapon (szakdoga, nyelvvizsga, államvizsga stb).
Szerintem mindenképpen érdemes harcolni az álmokért, főleg, ha úgy látod, hogy van értelme.
Én egy időben divattervező akartam lenni, azért nem érte volna meg harcolni, mert egyrészt annyira nem vagyok kreatív, amennyire kellene, meg divattervezőként szinte csak külföldön lehetne élni, de én itt akarok maradni.
Szóval az évek alatt kialakult egy út, aminek a végén járok, az álmom csak annyi, hogy ott kapjak munkát, ahova kedden készülök, és ehhez az kell, hogy a következő pár hónapban minden sikerüljön, aminek sikerülnie kell, de ez 90%-ban rajtam múlik (sajnos nem 100%-ban...)
Mindenkinek érdemes egy REÁLIS célt kitűznie maga elé, vagy több apró mérföldkövet, és lépésről-lépésre teljesíteni, máshogy nem is lehet boldogan élni.
Sok sikert mindenkinek a cél eléréséhez!
volt már amit 'megálmodtam', elértem, majd kiderült hogy nem is annyira jó. előfordult ilyen magánéletben is és karrierben is.
de attól még ábrándozok továbbra is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!