Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális h a barátom...

Ez normális h a barátom állandóan csak velem akar lenni?

Figyelt kérdés

tegnap egész nap együtt voltunk, itt aludt és 2kor ment el délután és most megsértödött mert azt mondtam neki h most este nem akarok városban lenni vele, szeretnék egy kis"magányt" erre kiakadtés elkezdi jo akkor szakitottunk..és kinyomta ill kikapcsolta a telot.

több mint 2,5éve vagyunk együtt és azért szertenék nem csak vele lenni, de ezt ö képtelen felfogni. meg kell jegyezni h most albiban van és hiába van itt már 3éve nem épitett ki baráti kapcsolatokat akikkel meg haverkodik azok nem itt laknak. és rajtam kivül nincs más ebben a városban akivel elüthetné az idöt.

tegnap is ma is együtt voltunk söt este is és most kioszott h nem akarok megint vele lenni:/ de könyörgöm nekem is van saját életem:S szeretnék most családommal lenni nem csak vele. ja és mindennap szoktunk találkozni

2010. júl. 4. 19:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Én világéletemben úgy éreztem mint te. Mindig az aktuális srác akart folyton együtt lenni, én meg védtem a "szférámat", hogy muszáj egyedül lennem valamennyit stb. Soha nem hittem volna, de 8 éve összehozott a sors vkivel, akiből soha nem elég. A legjobb az egészben, hogy kölcsönös a dolog, mert ő is ugyanúgy "lóg" rajtam és fantasztikusan jó együtt.

Eddig a kapcsolatig szentül azt hittem, valami nem stimmel velem és soha nem lesz egy igazi tartós kapcsolatom, mert nem bírok túl sokat lenni egy emberrel, szünetek nélkül.

Talán nem ő a te embered. Talán egyszer te is találsz valakit, akivel mindig együtt akarsz majd lenni. Remélhetőleg ő is veled.

2010. júl. 4. 20:12
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
azért jó összeköltözni, mert akkor sokkal jobban belefér pl külön program, de mégis együtt alszotok el utána.
2010. júl. 4. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
A komoly kapcsolat ott kezdődik, hogy ha szerelmeddel vagy, az olyan mint ha egyedül lennél, pozitív értelemben. Tehát vagytok ti, meg a többiek. Ha ezt nem így érzed 2,5 év után, akkor jogos ha a barátod inkább szakítana.
2010. júl. 4. 23:08
 14/15 A kérdező kommentje:
ja persze de magánéletem nekem is van plusz családom. egész szombaton együtt voltunk plusz egész este mert együtt aludtunk másnap egészen 2ig együtt voltunk és közli 5kor h megin találkozzunk..és ott acsaládod akikkel szeretnél 1kicsit lenni..sztem kisajátit magának
2010. júl. 5. 11:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én volt pasim is ilyen volt! :S

Mindig akart velem beszélni,napi 10x-12x felhívott,stb..

Végül szíktottam vele,mert mindig jött az öngyilkossággal,de tudtam hogy nem teszi meg,még most is él!!

De engem ő már rége nem érdekel,ő azt hiszi hogy lehet még belőle valami,de nagyon téved!!

Mondd meg neki,hogy egyedül,vagy a barátaiddal is szeretnél lenni,nem csak vele,és ha ezt nem érti meg,akkor viszlát! Az ilyennel nem igazán lehet mit kezdeni!

2010. júl. 5. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!