Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt párom állandóan mondja,...

A volt párom állandóan mondja, hogy szeret engem, ugye ez normális?

Figyelt kérdés
Én eleinte furcsálltam, mert én sose mondom vissza neki, max. hogy kedvellek, vagy bírlak, de minden beszélgetés alkalmával elmondja 2x-3x, így hozzászoktam. Én azt hittem nem olyan nagy dolog ez pasiknál, de a barátaim elbizonytalanítottak. Nem volt egy nagy kapcsolat, alig voltunk együtt és az se volt olyan "hű, de nagy szerelem" ennek ellenére vagy éppen ezéert nagyon jóba maradtunk. Tudom, tőle kéne megkérdeznem, de érdekelnek a vélemények, mennyire mondható ez normálisnak férfi nő barátságban. (fiatalok vagyunk, huszon évesek)
2011. márc. 24. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ő azt mondja szeret ez már nem barátság és nem is volt az,csak a te részedről barátság az övéről szerintem sosem volt az,mivel ő jóval többet érez irántad mint kéne!Állítsd le,mert ha nem akarsz tőle semmit akkor ne mondogassa neked azt,hogy szeret mert ez nem normális!
2011. márc. 24. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából megpróbálnám vele újra, de én eddig azt gondoltam csak barátként tekint rám. Most átértékelem, azt hiszem rákérdezek nála.
2011. márc. 24. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

3 évig voltam együtt az exemmel, már lassan 1 éve szétmentünk, de közeli barátok maradtunk. Ő csajozgat, bár semmi komoly, én nem vagyok az a pasizós típus szóval azóta nem sok mindenkivel foglalkoztam, amúgy is 13. évfolyamos vagyok a sulinkban szóval midnenki legalább egy évvel fiatalabb nálam, aki nem oszt.társ. Majd egyetemen... :D

Rendszeresen mondjuk egymásnak, hogy szeretlek. Ő kezdeményezte, ahogy a szakítást is. Nála ez annyit jelent, hogy szeret, mint embert, ahogy nálam is. Se többet, se kevesebbet.

Hogy normális-e? Nem.:D De kit érdekel?:D Nem fogok a normákhoz igazodni, ha nekem máshogy jó, és senkit nem sértek vele...:D

2011. márc. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!