Kitilthatnak a konyhából? Megtehetik hogy nem adnak enni?
22 éves vagyok, diákmunkával keresek pénzt, mert anyagilag senkitől nem kapok támogatást (őszintén nincs is szükségem más pénzére), viszont édesapámnál és a mostohaanyámnál lakom. Az utóbbi időben sokat vitatkoztunk, hogy nem foglalkozom eleget apámmal (ennek is meg van az oka, mert egy gyáva áruló, aki a saját gyereke ellen fordult egy nő miatt), és anyagilag sem tudok nagyon segíteni nekik a kiadásaim és a terveim miatt, amit meg szeretnék csinálni. Az utóbbi időben viszont addig fajult a dolog, hogy elzártak a konyhától (lakattal konkrétan), és a hűtőtől, így semmit nem tudok enni, csak amit veszek, de nincs se mikró se semmi.. Így fizetésig az embernek már nem sok pénze van, nekem sincs most, de megtehetik, hogy nem biztosítanak ételt, ha ott lakom és apámnak a gyereke vagyok, aki beleadja a pénzét a családba?
Ti mit tennétek? Vagy mit gondoltok erről? Nem túlzás ez?
Ismerős a helyzet... Nem írtál ki már kérdést? Rémlik valami olyasmi, hogy a felnőtt srácnak talán meghalt az anyja, és a rég nem látott apa magához veszi. Talán arról szólt a kérdés, hogy kidobhatnak e otthonról.
Amúgy felnőtt dolgozó emberként minimum, hogy beleadsz a közösbe, főleg ha kérték is.
"irigykedik, mert én már elértem valamit az életben"
Látjuk, hogy mit.
Egy nagy nullát!
Itt komolyan senki sem gondol bele abba, hogy a srác esetleg tanul még??????
Vagy ez az itteni népnek ez egy felesleges luxus, úrizálás?????
NEM lehet minden egyetemi szak mellett teljes állásban dolgozni!
Gondolkodjatok már!
Tudom, hogy nektek rossz gyerekkorotok volt, de ez nem jelenti azt, hogy ez a normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!