Nem bírom már, hogy itthon én csinálok mindent egyedül a háztartásban. Mitcsinaljak?
Sziasztok!
Nálam lakik anyum és a 3 tesóm.
Én kismama vagyok, plusz férjemmel van egy 3 éves fiunk is.
A helyzet, hogy elegem van! Mi vagyunk a kisebb szobába hogy ők elférjenek mi nyomorgunk és jön a baba! Ebbe a városba se albérlet semmi!
Viszont a legnagyobb probléma, hogy a házkörül semmibe nem segitenek! Én takaritom az o szobajukat is (minden nap olyan, mintha bombat robbantottak volna) plusz mosogatok utanuk, fozok rajuk, mosok stb..
Es elegem van..parom teljesem ki van mar akadva es en is! Ugy csinalnal, mintha mi lalnank őnaluk! Ra szolnak a fiamra, vergodnek ha sir stb.. Regen nem volt ez.. Mikor mi laktunk naluk nekunk kuss volt es most is a sajat hazunkban!! Elnezest, hogy ossze vissza irok, de nagyon ideges vagyok. Parom hetente jar haza, mert messze dolgozik és ram szakadt minden. Navyon nagy.mar a pocim, 32 hetes vagyok a derekam is faj es mar nem birom. Konyorgok nekik minden nap, hogy segítsenek de semmi! A szennyest szet hagyjak, a szort a kadba stb.. Mint a disznok!!!! Hiaba szolok leszarjak! :( mar nem birom... Elkuldeni nem tudom oket mert nincs sajnos alberlet (en keresem nekik azt is mert nekik ez ugy kenyelmes ahogy most van) de azt nem csinalhatom, hogy nem takaritok ki, a fiam se es mi se elhetunk a disznoolba es a vedono is akarmikor johet, es ugye o minden helyiseget megnez! Bent cigiznek, pedig abbol is mindig a veszekedés van! Elegem van! Nem tudom mitcsinaljak!!! Ja es a tesom eletkora: 23, 18, 12 ugyhogy siman tudnanak segíteni!
Anyum melozik, en itthon de o se segit semmit.. Nem tudom mitcsinaljak.. Soha nem hallottam meg ilyrt, hogy akarhol is ez.lenne mint itt :( elegem van :'(
Anyu, tesók, kezd kicsi lenni a lakás, koszos disznók vagytok. 8 hét múlva jön a pici, addigra találjatok albérletet!
Utána fejenként 50 a lakbér és a rezsi és havi 20 ezer a takarítási díj, kajapénz 30ezer
Ennyike
Mióta laknak nálatok? Ti mennyit voltatok náluk?
Mik a terveik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!