Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom már, hogy itthon én...

Nem bírom már, hogy itthon én csinálok mindent egyedül a háztartásban. Mitcsinaljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nálam lakik anyum és a 3 tesóm.

Én kismama vagyok, plusz férjemmel van egy 3 éves fiunk is.

A helyzet, hogy elegem van! Mi vagyunk a kisebb szobába hogy ők elférjenek mi nyomorgunk és jön a baba! Ebbe a városba se albérlet semmi!

Viszont a legnagyobb probléma, hogy a házkörül semmibe nem segitenek! Én takaritom az o szobajukat is (minden nap olyan, mintha bombat robbantottak volna) plusz mosogatok utanuk, fozok rajuk, mosok stb..

Es elegem van..parom teljesem ki van mar akadva es en is! Ugy csinalnal, mintha mi lalnank őnaluk! Ra szolnak a fiamra, vergodnek ha sir stb.. Regen nem volt ez.. Mikor mi laktunk naluk nekunk kuss volt es most is a sajat hazunkban!! Elnezest, hogy ossze vissza irok, de nagyon ideges vagyok. Parom hetente jar haza, mert messze dolgozik és ram szakadt minden. Navyon nagy.mar a pocim, 32 hetes vagyok a derekam is faj es mar nem birom. Konyorgok nekik minden nap, hogy segítsenek de semmi! A szennyest szet hagyjak, a szort a kadba stb.. Mint a disznok!!!! Hiaba szolok leszarjak! :( mar nem birom... Elkuldeni nem tudom oket mert nincs sajnos alberlet (en keresem nekik azt is mert nekik ez ugy kenyelmes ahogy most van) de azt nem csinalhatom, hogy nem takaritok ki, a fiam se es mi se elhetunk a disznoolba es a vedono is akarmikor johet, es ugye o minden helyiseget megnez! Bent cigiznek, pedig abbol is mindig a veszekedés van! Elegem van! Nem tudom mitcsinaljak!!! Ja es a tesom eletkora: 23, 18, 12 ugyhogy siman tudnanak segíteni!

Anyum melozik, en itthon de o se segit semmit.. Nem tudom mitcsinaljak.. Soha nem hallottam meg ilyrt, hogy akarhol is ez.lenne mint itt :( elegem van :'(

2019. ápr. 1. 10:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem akarlak megbántani, de dobjad kifele őket. Jön a kisbaba, nincsenek tekintettel semmire. Mi lesz így a picivel? Azt kell, hogy valami történjen a picivel, miután megszületett.

Mi van azzal a házzal, ahol voltak? Miért nem mennek vissza? Ha meg nem találnak ott a városba, húzzanak máshova. Fogoly vagy a saját házadba, plusz szolga is.

2019. ápr. 1. 12:13
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Ébresztő, neked a gyerekeid érdekét kellene nézni, állj már végre a sarkadra!

Ha te nem akarsz velük konfrontálódni, kérd meg a férjedet, hogy legközelebb amikor hazajön, verje ki a balhét és adjon nekik ő ultimátumot, amit be is tartotok.

2019. ápr. 1. 12:14
 13/26 anonim ***** válasza:
67%
Hát nagyon sajnállak, nem értem, hogy bírja ezt nézni a családod...egy normális családtag mindent megtesz azért, hogy te pihenhess...és ez csak nehezebb lesz, ha jön a baba. Nem vállalhatod magadra. Ne érezd magad lekötelettnek feléjük, nem ugyanaz a szituáció, és ha segítesz is nekik azzal, hogy van fedél a fejük felett a minimum, hogy cserébe rendet tesznek maguk után, nem csinálnak neked többletmunkát, ha már segíteni nem segítenek...Megoldás: elmondod nekik, hogy nem bírod, nem tudod tovább csinálni ezt, vagy mennek, vagy változtatnak a viselkedésükön.
2019. ápr. 1. 12:18
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
Engem nem zavar, ha valaki töketlen, de ha más is szenved a töketlensége miatt, az igen. Van egy, nemsokára kettő gyereked, és értük sem vagy hajlandó itt rendet tenni. 23 éves tesót eltartani, nem vagy semmi.
2019. ápr. 1. 12:28
 15/26 anonymousreview60 ***** válasza:
90%

MENNIÜK KELL!

1. Véges határidővel költözzenek ki! Összességében fele annyit maradjanak legfeljebb, mint ti anno, tekintettel itt a gyerekekre.

2. Amíg ott laknak KÖTELESEK segíteni.

3. A nagyok és anyu már most találjon munkát!

2019. ápr. 1. 12:54
 16/26 anonim ***** válasza:
88%

Rokonság ide-vagy oda..kitenném őket. Adnék nekik pár napot, aztán viszlát.

Terhes vagy és bent cigiznek?? Vicc..

Terhesen csinálsz mindent, ők elnézik? Szánalom

És nektek kell nyomorogni.

Kérdező, ne tűrd tovább!

2019. ápr. 1. 12:56
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi, de te vagy a hlye ha ezt hagyod.
2019. ápr. 1. 12:57
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
Mikor költöztek hozzád? És miért?
2019. ápr. 1. 13:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Arra még nem gondoltál, hogy előbb utóbb a házasságod fog erre rámenni? Ezt nem sok ember tűrné hosszabb távon!
2019. ápr. 1. 14:09
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! A rokonaid fontosabbak számodra, mint a gyereked/gyerekeid? Külön családod van (a férjeddel és a gyerekeiddel foglalkozz).

A helyedben mikor hazajön a férjed akkor kidobnám az ingyenélőket. Szép dolog ha az ember segít a rokonain, de ne a saját gyerekei kárára. A két nagyobb tesódat rakd ki még ma majd anyádat és legkisebb tesódat 1 hetes türelmi idővel.

Halkan jegyzem meg ha ennyien laktok egy lakásban akkor a védőnő okozhat kellemetlenségeket (a gyerek ellátása nem biztosított).

2019. ápr. 1. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!