Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legdurvább gyerekcsí...

Mi volt a legdurvább gyerekcsínyed, balhéd? Mi lett a következménye?

Figyelt kérdés

2019. márc. 28. 15:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
43%

Augusztus 20 Budapestre felutaztunk, kb 150 km, azt kamuztuk, hogy a szomszéd faluban vagyunk egy osztálytársnál. Ekkor 15 éves voltam.

Aztán 15 évesen kiutaztam Belgrádba egy sráchoz , akit neten ismertem meg. Szülőknek azt kamuztam, hogy Szegeden vagyok a barátnőmnél akik előtte 1 évvel oda költöztek. Na ez elég veszélyes volt, hála ég a srác nem valami pszichopata gyilkos volt, nem tudom hogy gondoltam ezt. De azóta is szuper barátok vagyunk a sráccal amúgy!! Több mint 10 éve..

17 évesen majdnem túladagoltam magam egy koncert előtt, azóta egyszer se használtam semmi kábszit, legalább az intő jel volt, nagyon megijedtem tőle...

Szexeltem egy sráccal a suli folyosón, 16 évesen. Igaz este 6 körül volt, esti rendezvény volt, mi előbb bementünk kicsit :) Szóval alig volt valaki az épületben.

Az hogy ittunk hétvégente meg ilyesmi most nem mondom, az olyan evidens volt kb :D

De sose buktam le semmivel, szóval ezeknek nem lett következménye.

Egyszer ellógtam 3 órát, amin nagyon kiakadtak a tanárok, kaptam igazgatóit meg kaptak anyáék levelet róla. Azért is akadtak ki mert én a kis eminens diák voltam, kitünő tanuló, minden versenyen szerepeltem, írtam a beszédeket meg ilyenek, aztán tőlem nem várták hogy lógok :D Hát ha még a többit tudták volna :D Egyszer már érettségi előtt összefutottam az irodalom tanárommal egy szórakozóhelyen, nagyon fiatal tanárom volt (26 éves volt, előtte nem sokkal kezdett tanítani) és el se akarta hinni, hogy engem ittasan lát :D Mert tudta hogy igazi könyvmoly vagyok, már akkor is az irodalom meg a nyelvek volt az életem, aztán biztos azt hitte, hogy én szombat este is otthon ülök a Bibliával az olvasó lámpa fényénél :D

2019. márc. 29. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!