"Állítsam le" most a lànyt az elejèn, vagy várjam meg amíg csinál valamit?
Sziasztok.
A párom megkérte a kezemet nemrég. A családnak elmondtuk a hírt, mindenki örült neki szerencsère (4 ève vagyunk együtt).
Páromnak kèt lànya van első házassàgàból, 20-on évesek (egyèbként khm... én korban közelebb àllok hozzájuk mint az apjukhoz/páromhoz, de ők is az első perctől kezdve elfogadtam engem, jóban vagyunk nagyon).
Az egyik làny viszont nagyon szervezkedős tipus, ő a családban a kakukktojás, mindig nagy hanggal beszèl, mindig azt kell(ene) csinàlni amit ő szeretne pl most családi összejövetelen most társasozunk, most eszünk, most fotózkodunk stb. Eleinte furcsa volt a stílusa, de megszoktam, látom hogy a többiek is hogyan reagáljàk le őt. Teljesen ami a szívèn az a szàján tipus, pl volt hogy meglátott egy csalàdi összejövetelen és kérdeztem hogy miért ilyen szakadtan jöttem miért nem öltöztem ki (farmer, fekete-sàrga ingben voltam...).
De egyèbkènt arany szíve van, folyton ajándékokat vásárol, az ètteremben sokszor ő fizet.
Na de a kérdésem az lenne, hogy ismerve a stílusàt, tuti bele fog szólni az esküvő szervezésbe, ha csak jószàndékból is, illetve ugye neki fel sem tünik hogy màsnak kicsit sok az ő stílusa. Szerintetek mit tegyek, szóljak előre hogy ÉN akarom csak szervezni az esküvöt, vagy csak akkor szóljak ha elkezd ő is szervezkedni?
...ráadásul eddig ráhagytatok mindent, amihez hozzá van szokva.
Azért aközött, hogy megmondja mikor egyen a família /amúgy is ennének /, illetve a feldobja a társasjáték lehetőségét nagy különbség van, minthogy megmondja kiket akar pl meghivni. ..
Köszönöm szépen a vàlaszokat.
Igazából azt sem tudom hogyan lehetne az értésère adni, hogy tényleg ne szóljon bele. Annyira agresszívan akarja mindig a saját igazàt.
Pl találkozol vele és meglátja hogy le van nőve a hajad, egyszerűen közli hogy akkor most bejelentelek fodràszhoz, fogja a telefonját és fél percen belül már le is szervezte nekes, hiába ellenkezel közben. Leàllítani NEM lehet. Ezt velem is eljátszotta már meg az apjánál is. Tudom hogy csak jót akar vele, de nagyon agresszívan.
Simán kinézem belőle hogy pl egyik pillanatban beàllít egy halom dísszel a kezében hogy ő megvette őket, vagy közli hogy lefoglalta a zenekart, az előleget is kifizette már nekik.
Hát ez elég kemény. :DDD
És eddig nem mondták meg neki a szülei, hogy ez így nem jó? Nem lett ebből folyton-folyvást konfliktusa a családjával, a környezetével?
OFF:
Személy szerint én ki nem állhatom az ilyen embereket, akik a másikat akarata ellenére boldogítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!