Hogyan állitsam le a sógoromat?
A húgodnál élsz, alkalmazkodj.
A volt párodat állítsd le, hogy ne üssön ilyen pici gyereket.
De! Egy hisztiző gyereket babusgatni kell, mert nem gonoszságból, bosszantási szándékkal hisztizik, hanem pont azért, mert nem kap megértést, és még nem olyan érett, hogy szavakkal, higgadtan ki tudja fejezni, amit akar. Olvass utána! Erőszakmentes kommunikáció! [link]
Köszönd meg, hogy a sógorod védi a te gyerekedet. Az nem érv, hogy te kettőt nevelsz, ők meg egyet se, úgy tűnik, ő mégis jobban tudja, hogy kell. Talán érdemes lenne rájuk hallgatni. Te ideges vagy, és az ideges anya nem viselkedik megfelelően a gyerekével.
Sehogy ne akard leállítani! Legalább egy normális ember van a családban. Inkább örülj, hogy nem egyedül élsz a két gyerekkel és részegen éjjel rád töri az ajtót a kedves volt párod. Te azt várod tudat alatt, hogy visszafogadjon, ennek fejében mindent eltűrsz tőle?
Láttam már ilyet is.
A fiam azért hisztizik mert nem mindig az van amit ő akar. Ennek én nem fogok engedni. Vannak bizonyos szabályok amiket egy kisgyereknek is be kell tartania. Az utolsó linket köszönöm, olvasom. Én is úgy gondolom hogy csak befolyásolni próbál minket a hisztivel. Ugyanezt csinálja ha a húgával foglalkozom többet.
A sógoromra visszatérve még mindig nem értem miért van joga beleszólni, megfenyegetni a gyerekem apját. Ez a jó módszer?
Egyébként ők ajánlották fel hogy jöjjünk ide lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!