Nekem kéne keresnem a sógoromat vagy neki engem/minket?
Anyósom karácsony környékén elég durván beszólt nekem, azóta nem beszéltem vele és nem is mentem át hozzá, a férjem volt nála párszor, nem is tervezem egyébként, amíg bocsánatot nem kér.
Sógorom kint él külföldön, a napokban érkezett haza (anyósomnál lakik egyébként, amikor itthon van), mindig át szoktunk menni a férjemmel. A férjem most nincs itthon egyébként, majd szombaton jön haza, a sógoromnak pedig vasárnap lesz a születésnapja. A férjemmel egyébként első babánkat várjuk, mióta megtudtuk, sógorom még nem volt itthon.
Hülyén jön ki, mert meg kéne köszöntenem, de anyósomhoz sem szeretnék átmenni.
Ill. a sógorom is érdekes, mert se nekem, se a férjemnek még csak boldog új évet sem kívánt és nem is keresett, mióta itthon van. Pedig a babára való tekintettel azt hittem fog majd, de nem.
Gondoltam rá, h áthívom hozzánk, de ezek után, h boldog új évet sem kívánt és felém/nk sem nézett, mióta itthon van, nem tudom...
Tudom lehet, h felfújom a dolgot, biztos a hormonok, de anyósom zavar legjobban ebben az egészben. Na mindegy. Ti mit lépnétek?
Nem, mi sem kívántunk.
Mindig mi keressük őt, hogy mi van vele, ő csak akkor keres minket, ha vmit akar. Kíváncsiak voltunk, h most ír-e, hív-e minket.
Akkor mi is a kérdés?
Egyébként meg etegyetek belátásotok szerint.
1. voltam.
Nem tennék semmitsem az ég világon.Újévkor nem köszöntöttétek meg (most az 1x)...mivel felnőtt ember,tudnia kellene-illene,ha Ti nem,akkor majd Ő felköszönt benneteket.Mivel ez nem történt meg,(nyilván "haragszik" a fent említett vita miatt.)így joggal érezhetem magam úgy,hogy most ezen ok miatt,kihagyom az idei szülinapi köszöntést. :)
Ui. Nem minden esetben kell gyengébbnek lennünk és abszolút nem szükséges meghunyászkodnunk,csak mert Ő a külföldi sógor!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!